Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0 (vid)

0116ddf6c30161fce59fb7d0ebc10ae9_L

Το πρώτο ημίχρονο όταν και η Δόξα πέτυχε τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, ήταν αυτό που έκρινε το σημερινό παιχνίδι.

Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη, με πολλές κάθετες πάσες αλλά και ορθή ανάπτυξη, “πάτησε” πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, σε αντίθεση με τον Εθνικό που με εξαίρεση το τρίλεπτο μεταξύ 27′ και 30′,  δεν ήταν αρκετά απειλητικός ώστε να πείσει ότι μπορεί να ανατρέψει το σημερινό σκηνικό.

Τα γκολ της Δόξας :

6′ Οι “μαυραετοί’ άνοιξαν το σκορ με τον Μαρκόπουλο, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Δόξας. Ο Γαϊδαρτζής από αριστερά από την άκρη της αντίπαλης περιοχής έβγαλε συστημένη μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μαρκόπουλος με ωραίο νίκησε τον τερματοφύλακα του Εθνικού

35’ Ο Τσορμπατζίδης προσπάθησε με κεφαλιά να γυρίσει την μπάλα προς τα πίσω εκεί όπου ήταν ο Καλαϊτζίδης, ωστόσο ο Κουμπρόγλου αντιλήφθηκε τη φάση και παρενεβλήθη «τσιμπώντας» την μπάλα που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα γκολ της Δόξας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας από την Ημαθία, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη από την ίδια Ένωση και τον κ. Βερνέζη από την Καβάλα.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Μουτεσίδης, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Κουμπρόγλου (59′ Σάντος), Στόικος, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος (84′ Παπαζούδης), Μαρκόπουλος, Σπάσιτς (89′ Κανετίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ: Καλαϊτζίδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Χελιδόνης, Πελτέκης (70′ Κυριζάκης), Αμπραχαμιάν (76′ Σιμτσάκης), Γκαϊδαρτζής, Θεοδωράκης (83′ Πιλτικάκης), Γωνιάδης

Η συνέντευξη τύπου :

*με στοιχεία από το sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected