Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1

IMG_2849-604x323Ο ΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο γκολ, δεν τα κατάφερε και σε μια ανύποπτη φάση στις καθυστερήσεις, δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι.

Η προσπάθεια των γηπεδούχων ήταν σίγουρα καλή αλλά όταν δεν τελειώνεις το ματς, τότε ο αντίπαλος σε τιμωρεί. Μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που το πάλεψε μέχρι τέλος και δικαιώθηκε.

Ο ΑΟΚ σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά πάλι χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει το “τρίποντο”.

Στο 7` κλασσική ευκαιρία από ωραία πάσα του Πτηνόπουλου και πλασέ του Γιαλαμή που έσωσε σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου. Στο 19` η μεγάλη φάση για την Καλαμαριά, από κόρνερ του Ζανέτου και αδράνεια της άμυνας, ο  Μωυσίδης από πολύ κοντά σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 35` από πάσα του Παληγεώργου, ο  Παππάς έφυγε μόνος του και με πλασέ έκανε το 1-0, σ` ένα πρώτο ημίχρονο όπου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο.

Ο ΑΟΚ είχε καλά διαστήματα ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με πολλές πάσες να έχουν τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 47` φάουλ του Κυριακίδη, κεφαλιά του Μπάτζιου άουτ. Στο 58` ωραία κίνηση και πλασέ του Παππά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 59` ατομική προσπάθεια του Δουμάνη και πλασέ, για να σώσει ο Κωνσταντίνου. Στο 64` από πάσα του Ευσταθίου, αστόχησε από καλή θέση ο  Τσουκάνης. Στο 86` ωραία πάσα στο κενό χώρο του Γρ. Παπαδόπουλου, έφυγε μόνος του, ο Ασημάκης, καθυστέρησε και τον πρόλαβε ο Κωνσταντίνου.

Στο 93` ο Τουμανίδης μάρκαρε τον Γεωργίου μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι. Παράλληλα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τουμανίδης. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μωυσίδης για το 1-1.

Συνθέσεις

Καβάλα : Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας, παληγεώργος, Παππάς (79′ Ασημάκης), Μπάτζιος, Γιαλαμής, Δουμάνης, Πτηνόπουλος.

Απόλλων Καλαμαριάς : Κωνσταντίνου, Πολιανίδης, Αγτζίδης, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Πάλλα (80′ Βιλανάκης), Μήτσικας (71′ Γεωργίου), Τσουκάνης, Κανούλας (65′ Παπαδόπουλος), Ζαννέτου, Ευσταθίου.

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected