Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύρασος – Αιγινιακός 1-2

9cdf57f546c7ef619b430cbeff78c273_LΟ Πύρασος προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τον Αιγινιακό, μιας κι από το 40ό λεπτό έπαιξε με παίκτη λιγότερο.

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία Γρατσάνη από την ομάδα της Ν. Αγχιάλου καθώς στη φάση του υπέρ της πέναλτι, τιμώρησε τον αντίπαλο παίκτη με κίτρινη (υποστήριξαν πως έπρεπε να αποβληθεί), όπως έγινε και με τον Μπασδάνη λίγο πριν βγει το ημίχρονο. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν ισοφαρίσουν.

Όσο το παιχνίδι παίζονταν με αριθμητική ισορροπία στους παίκτες των ομάδων, ο Πύρασος ήταν καλύτερος. Έπαιξε με πάθος, με δύναμη, κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και δικαίως πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα. Στην επανάληψη, η πίεση του Αιγινιακού έφερε την ανατροπή στο σκορ. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στον Πύρασο. Στο 9ο λεπτό, ο Κοντοβάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπασδάνης πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι, έκανε την προβολή που κατέληξε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, σουτ του Γκούρτσα από ευνοϊκή θέση δεν ήταν καλό και δεν ανησύχησε τον Χαλάτση.

Το 1-0 έγινε στο 28ο λεπτό. Από γύρισμα του Βαγγελάκου προς τα αντίπαλα καρέ, επωφελήθηκε ο Μαλακασιώτης (που είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο). Πήρε την μπάλα και τον ανέτρεψε από πίσω ο Δήμου κι ενώ ο επιθετικός των “κυανολεύκων” ήταν απέναντι από τον Τόλιο. Υποδείχθηκε το πέναλτι με τον ρέφερι κ. Γρατσάνη να δείχνει κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Αιγινιακού.

Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Αναστασίου.

Δύο λεπτά πιο μετά, ο Μαλακασιώτης πήρε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια, στο 37′ σουτ του Καρακατσάνη από ευνοϊκό σημείο, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 38ο λεπτό, ο Μπασδάνης διεκδίκησε την μπάλα με τον Γκούρτσα, περίπου πέντε-έξι μέτρα έξω από την περιοχή, ο επιθετικός την “τσίμπησε” και δέχθηκε το μαρκάρισμα. Ο Γρατσάνης έδωσε το φάουλ και κόκκινη στον αρχηγό του Πυράσου εξαντλώντας την αυστηρότητά του. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, είχαν σουτ του Γιαζιτζόγλου από καλή θέση που κατέληξε κόρνερ (ενώ ήταν άουτ) και κοντινή κεφαλιά του Ντίντακ που έφυγε πάνω από το οριζόντιο.

Στην επανάληψη, με παίκτη παραπάνω ο Αιγινιακός κυριάρχησε. Αρχικά είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 47′ όταν ο Κοντοβάς έκανε μαρκάρισμα με τα χέρια στον Καρακατσάνη και κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Γιαζιτζόγλου από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 51′ ο Στεφανής δεν μπόρεσε να διώξει και ο Γκούρτσας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1, στο 53′ από κόρνερ του Αραμπατζή, ο Οικονόμου απείλησε με άστοχη κεφαλιά και στο 63′ έγινε το 1-2. Από κάθετη πάσα, ο Ντίντακ βρέθηκε απέναντι από τον Χαλάτση, σούταρε κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα γύρισε ξανά στον επιθετικό του Αιγινιακού, χτύπησε στο χέρι του και με δεύτερο πλασέ, την έστειλε στα δίχτυα.

Το παιχνίδι “έσβησε” στη συνέχεια χωρίς φάσεις, παρά μόνο στο 86′ όταν κεφαλιά του Γκούρτσα απέκρουσε ο Χαλάτσης και μετά ο Κουτσοσπύρος από κοντά αστόχησε, ενώ στο 87′ η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Πύρασο. Ο Μαλακασιώτης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και λίγο πλάγια, σούταρε και ο Τόλιος μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία.

Συνθέσεις

Πύρασος: Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης (67′ λ.τρ. Χατζητρακόσιας), Κοντοβάς, Πλασταράς, Μαλακασιώτης, Στεφανής (57′ Μπόρας), Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης (57′ Βουρδάκης), Μυργιώτης, Αναστασίου.

Αιγινιακός: Τόλιος, Αραμπατζής, Οικονόμου, Δήμου (52′ Λιόλιος), Ράτκο, Γιαζιτζόγλου, Καρακατσάνης, Ζούρκος (79′ Τάντιτς), Γκούρτσας, Ντίντακ (80′ Κουτσοσπύρος), Πέντα.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected