Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – Δόξα Δράμας 0-0 (photos)

IMG_6611Μπροστά σε ελάχιστους θεατές και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, Εορδαϊκός και Δόξα αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην στη συνέχεια, με πέντε πολύ καλές φάσεις για γκολ, τρεις για τους γηπεδούχους και δύο για την Δόξα. Το τελικό 0-0 σίγουρα δεν ικανοποιεί τους “Μαυραετούς” που ήθελε να προσπεράσει τον Νέστο στη δεύτερη θέση, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση ήταν θέμα εύνοιας της τύχης για το ποιος θα ήταν ο νικητής. Η ομάδα της Πτολεμαΐδας ήταν απειλητική σε γενικές γραμμές αλλά χωρίς την τελική προσπάθεια.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

6′ Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά ο Μπισνάκοφ και μέσα από την περιοχή ο Μαυρομματίδης αφύλακτος σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Μένκα.

14′ Ο Γιόνδης βρέθηκε απέναντι στον Μένκα, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας απόκρουσε σχετικά εύκολα

25′ Ο Γαϊδαρτζής έβγαλε μπαλιά αριστερά για τον Κουμπρόγλου, που ανάγκασε τον τερματοφύλακα Χρυσοστομίδη να βγει έξω από την περιοχή του για να ανακόψει την προσπάθεια του παίκτη της Δόξας.

41′ Η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια για την Δόξα είναι το σουτ του Βιτλή. πολλά μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή, έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

47′ Σουτ έξω από την περιοχή του Μπλισνάκοφ απόκορουσε εύκολα ο Μένκα

51′ Νέο μακρινό σουτ από τον Κουλίδη αυτή τη φορά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την ρίζα του πρώτου δοκαριού.

54′ Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα να πετύχει το γκολ. Ο Γαϊδαρτζής από αριστερά μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να διώξει ο Χρυσοστομίδης. Η μπάλα έφτασε στη συνέχεια στον αμαρκάριστο Μαρκόπουλο που όμως καθυστέρησε όσο χρειαζόταν ο Χρυσοστομίδης με δεύτερη προσπάθεια να αποκρούσει και να σώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση

58′ Δοκάρι για τη Δόξα. Ο Κουμπρόγλου έκανε το γέμισμα από αριστερά και η μπάλα κατέληξε στον Παπαδόπουλο που από το ύψος της περιοχής σούταρε και σημάδεψε τη ρίζα του πρώτου δοκαριού.

62′ Μέσα από την περιοχή ο Μπλισνάκοφ σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Μένκα.

70′ Ο Εορδαϊκός ισοφάρισε τις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα από την περιοχή ο Γιόνδης βγήκε απέναντι στον Μένκα, σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας αποκρούει. Η μπάλα έφτασε στη συνέχεια στον Μπλισνάκοφ που από τα δύο μέτρα σε αφύλακτη εστία με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

74′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπίκο και ο Μένκα έδιωξε σε κόρνερ.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός : Χρυσοστομίδης, Χαραλαμπίδης Μ., Σερσέμης, Σαββίδης, Κλάζογλου (60′ Πασχαλίδης), Κουλίδης, Χαραλαμπίδης Χ. (88′ Ναθαναηλίδης), Μπίκος, Γιόνδης, Μπισνάκοφ (72′ Ιορδανίδης), Μαυροματίδης

Δόξα Δράμας : Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης (46′ Παπαζούδης), Κουμπρόγλου, Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος (72′ Κανετίδης), Μαρκόπουλος (83′ Ντος Σάντος), Σπάσιτς

*με στοιχεία από το sportdrama.gr, περισσότερες φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected