Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Τριγλία Ραφήνας – ΑΟ Γλυφάδας 4-1

triglia_glyfada1Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Τριγλία τον εξ αναβολής αγώνα κόντρα στη Γλυφάδα, που διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας και έληξε με σκορ 4-1 υπέρ των κιτρινόμαυρων.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κοντράρουν τους ραφηνιώτες σε κανένα σημείο του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή έδειξαν ποιος έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη και να πάρουν τους τρεις πόντους, φθάνοντας τους 49 βαθμούς. Έτσι μείωσαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Φωστήρα, ο οποίος έχει 52 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τριγλία με δύο γκολ των Κόντη στο 11’ λεπτό με απ΄ευθείας χτύπημα φάουλ και Μιχ. Παπαδόπουλου στο 32’ λεπτό μετά από καταπληκτική σέντρα του Μανδύλη, έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση, ενώ στην επανάληψη οι Τερζής στο 60’ λεπτό(κεφαλιά) και Μάλτσι στο 80’ σφράγισαν την νίκη και απλά οι Γλυφαδιώτες πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Νίκου στο 82’ λεπτό για να λήξει ο αγώνας 4-1.

Συνθέσεις

Τριγλία Ραφήνας : Δήμιζας, Κάρδαρης, Κόντη, Τερζής, Τσέπας, Σκαφίδας ( 69’ Σολδάτος), Μανδύλης, Κότσι, Μάλτσι, Βασιλείου (46’ Σαγανάς), Παπαδόπουλος (64’ Σιάννης)

ΑΟ Γλυφάδα: Κοντογεωργάκος, Celanji, Κόκκαλης, Βαρδακώστας, Κόντι, Musaj (47’ Γεωργακόπουλος), Νίκου,Παναγιωτόπουλος (58’ Λαμπρογεώργος) , Γκούμας (78’ Metaj), Ντούνης

irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected