Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 25ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ11111111111111111111111111111

Πιο ξεκάθαρη είναι πλέον η εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής, δύο μόλις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Τα αποτελέσματα του προηγούμενου Σάββατο ξεδιάλυναν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση σε κορυφή και ουρά, με αποτέλεσμα η αυριανή 25η αγωνιστική να μην προβλέπεται για μεγάλες ανακατατάξεις.

Ο πρωτοπόρος και μεγάλος κερδισμένος του ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής ΦΑΣ Νάουσα, θέλει 4 βαθμούς ακόμη για να πανηγυρίσει τον τίτλο και αύριο έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει τρεις από αυτούς, κόντρα στον αδιάφορο (πλην επικίνδυνο) Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Την ίδια ώρα, ο ΑΣ Ειρηνούπολης θέλει καταρχήν νίκη κόντρα στον (επίσης χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα) ΓΑΣ Κοπανού ώστε να διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από την κορυφή και στη συνέχεια να περιμένει το μεγάλο…δώρο από την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον πρωτοπόρο ΦΑΣ.

Όσον αφορά τη “μάχη” της 13ης θέσης, σαφώς το μεγάλο φαβορί πλέον είναι η ΑΕ Χαρίεσσας. Η ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με το Μακροχώρι αλλά και το πρόγραμμα που ακολουθεί για τα δύο επόμενα Σάββατα, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για…σαρωτικές αλλαγές. Ωστόσο, η 13η θέση δεν είναι καταδικαστική, καθώς σε περίπτωση ανόδου του πρωταθλητή στη Γ Εθνική, η ομάδα που θα τερματίσει σ αυτήν, παραμένει στην κατηγορία.

Ας δούμε το πρόγραμμα της αυριανής 25ης αγωνιστικής της Α1, που είναι και η προτελευταία της σεζόν.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Naousa Trikala

ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, το αυριανό δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς των “κυανολεύκων” έχει μόνο ένα αποτέλεσμα, ώστε να μεταβούν στην Αλεξάνδρεια την τελευταία αγωνιστική για τον έναν (έστω) βαθμό. Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος έχει σωθεί και μαθηματικά και είναι ευκαιρία για τον Γιώργο Ντάμτσιο να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Κερλίδης αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα (πιθανώς και για του επόμενου Σαββάτου) καθώς τόσο ο Γιώργος Πατατούκας κινδυνεύει με τιμωρία άνω της μίας αγωνιστικής (στο Φύλλο Αγώνος με τον ΑΣ Ειρηνούπολης γράφτηκε ότι έφτυσε αντίπαλο) ενώ και ο Δήμος Συμπεθέρης έπαθε υποτροπή στην πρόσφατη θλάση στον δικέφαλο.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Ντάμτσιος (ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας), εκτός των “μονίμων” Παπαδόπουλου, Καρβούνη και Δρομπουλιανούδη, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Σάββα Αθανασιάδη (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) και Βασίλη Σερμπίνη, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 57.35 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο), 5-0  2014/2015, 1-1

βίντεο από foninaousis

Eirinoupoli ΣΗΜΑ ΓΑΣ

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Κοπανού : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου, καθώς οι περσινοί πρωταθλητές με νίκη διατηρούν τις ελάχιστες ελπίδες για τίτλο. Χωρίς τον Γιώργο Σγούρδα στον πάγκο θα αγωνιστούν οι “κιτρινόμαυροι”, ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για το 1ο Σεμινάριο Φυσικής Κατάστασης υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Ο Γιάννης Μαντζιαρίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Νίκο Τάσο, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι του ΔΑΚ Νάουσας ενώ την ίδια ώρα, οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίστηκαν στο Ζερβοχώρι λόγω των εργασιών στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ11

Από την άλλη πλευρά, αρκετές θα είναι οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο αυριανό παιχνίδι, δεδομένης της μη βαθμολογικής σκοπιμότητας. Είναι μια ευκαιρία άλλωστε για να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ εκτός θα είναι σίγουρα οι τραυματίες Δημήτρης Κελέσμητος, Δημήτρης Πρόιος, Αλέκος Χαραλαμπίδης και Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος (οι δύο τελευταίοι προληπτικά καθώς νιώθουν ενοχλήσεις).

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 9.46 χλμ

Προϊστορία : 2013/2014 (Α2), 3-0  2012/2013 (Α2), 3-1

Episkopi αε αλεξανδρειας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Τέσσερις βαθμούς χωρίζουν τους “κοκκινόμαυρους” από την μαθηματική παραμονή και στο αυριανό παιχνίδι, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν σε μεγάλο βαθμό την παρουσία τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α1. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρσι στο ίδιο γήπεδο, όταν οι “πράσινοι” επικράτησαν με 1-3 και αναδείχτηκαν υπερπρωταθλητές της Α2 Ερασιτεχνικής (βίντεο παρακάτω).

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Ο Χρήστος Μποζίνης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Ζαχαρία Ορδουλίδη και Κλάιντι Μουζάκι, με τον δεύτερο να μην καταφέρνει να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα λόγω κάκωσης στην πίσω πλευρά του γόνατου.

Το pregame της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Στην αντίπερα όχθη, χωρίς απουσίες και με την ψυχολογία στα ύψη θα μεταβεί στην Επισκοπή η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, με στόχο την 16η φετινή νίκη. Οι “πράσινοι” θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, σε μια σεζόν που θεωρείται άκρως επιτυχημένη παρά το γεγονός πως προερχόταν από την Α2 Ερασιτεχνική.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.52 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Μπαράζ Α2), 1-3

βίντεο από emvolos.gr

pontiaki χαριεσσα

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Χαρίεσσας : “Καίγεται” για βαθμούς η φιλοξενούμενη ομάδα, ωστόσο η αποφυγή της 13ης θέσης δεν εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την ίδια. Στόχος η διατήρηση της 5ης θέσης για τους “μπλαουγκράνα” αλλά και το ιδανικό φίνις, σε μια πέρα για πέρα επιτυχημένη σεζόν.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι στο αυριανό παιχνίδι, με τους Θωμά Γκότση και Βασίλη Στογιάννη εκτός αποστολής θα μεταβεί στον Άραχο η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου, με στόχο βεβαίως τη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες για την οριστική παραμονή..

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 40.37 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

rodoxori Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας : Ελεύθερο και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, σε ένα κατά τα άλλα τοπικό ντέρμπι!

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χριστόφορο Γιάτσο, ο οποίος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους ενώ εκτός θα μείνει και ο Νίκος Τσαγκεράς. Στην αντίπερα όχθη, εκτός θα είναι οι “μόνιμοι” Σακελλάρης και Μπαξεβάνος, ο Αντώνης Γιαμαλίδης που χάνει τη χρονιά λόγω τιμωρίας ενώ ο Παναγιώτης Καραμεταξάς ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για ώστε να αξιοποιηθεί κάθε πιθανότητα για την κατάληψη της 4ης θέσης.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 5.79 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 4-3

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα makroxvri

Ατρόμητος Διαβατού – Μακροχώρι : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο γειτονικό ντέρμπι του Διαβατού, με τους “ασπρόμαυρους” να θέλουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στο αυριανό παιχνίδι, με το συγκρότημα του Μάκη Γιαννόπουλου να επιλέγει από την αρχή να ρισκάρει ώστε να πετύχει τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την οριστική παραμονή.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 2.23 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

paok meliki

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης : Ματς με σημαντική παράδοση τα τελευταία χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική, χωρίς όμως την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος.

Άλλωστε, οι πιθανότητες παραμονής των “ερυθρολεύκων” είναι ελάχιστες καθώς ακόμη κι αν περάσουν από τη δύσκολη έδρα του κυπελλούχου ΠΑΟΚ, θα πρέπει να πάρουν το”τρίποντο” και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης, που θα θέλει μόνο νίκη ώστε να περιμένει τη “γκέλα” από τον πρωτοπόρο ΦΑΣ Νάουσα.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 21.97 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-0  2013/2014, 4-1  2012/2013, 1-1

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.30 (LIVE από το SportsUp):

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Χαρίεσσας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας

Ατρόμητος Διαβατού – Μακροχώρι

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης

ΦΑΣ Νάουσα – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Κοπανού

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected