Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Επισκοπή – Ατρόμητος Πειραιά 2-2

1ea709dfff611a72513b10e6441498d3_XLΜε ένα γκολ στις καθυστερήσεις η Επισκοπή κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος προηγούνταν με 1-2 από το ημίχρονο.

Δυνατό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες με τον Ατρόμητο Πειραιά να είναι καλύτερος στα περισσότερα λεπτά του παιχνιδιού.

Η Επισκοπή άνοιξε το σκορ έπειτα από χλιαρό σουτ του Μίλιτς, η μπάλα πήρε περίεργη πορεία, μπερδεύοντας τον Παπαδόπουλο ανοίγοντας το σκορ. Στην συνέχεια ο Ατρόμητος πίεσε και με τα τέρματα των Δαμασή και του Ράπτη πήραν το προβάδισμα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Επισκοπή να πιέζει χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι  οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το τρίποντο, οι γηπεδούχοι με τον Σίσκοφ στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν, κάνοντας το 2-2 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Επισκοπή: Γεωργίου, Παπαδήμας, Καψιώτης, Λένγκα, Πάτας, Μπάτζεφ (70′ Μέμος), Γούλας (60′ Σίσκοφ), Ιβάνοφ (45′ Χαλκιαδάκης), Μίλιτς, Μηνάς, Κοτάτης

Ατρόμητος Πειραιά : Παπαδόπουλος, Κολιός, Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Καψαλόποδας (75′ Παλαιοπάνος), Ράπτης, Σαμιώτης, Δαμασής, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης (65′ Χριστόπουλος)

prismanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected