Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΠΑΟ Κρουσώνα – Ιωνικός 3-1

ermis-zonianon-paok-9Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε του Ιωνικού με 3-1 στον Κρουσώνα παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα που κάνει η ομάδα για παραμονή στην κατηγορία.

Πολύ νωρίς έδειξε τις διαθέσεις του ο ΠΑΟΚ με τον Ζανελάρη με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ανωγειανάκη να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 35′ με τον Κατσίκια να νικάει με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή τον Καλογεράκη για το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πίεσε για να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ και το κατάφερε στην αρχή του δεύτερου μέρους με τον Μανουσάκη να πραγματοποιεί ωραία ενέργεια από την περιοχή να πιάνει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ιωνικού για το 2-1. Έπειτα, ο Χύζι κεφαλιά μετά από σέντρα συμπαίκτη του έκανε και το 3-1 για τους “ασπρόμαυρους” κλειδώνοντας έτσι μία μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ που δείχνει ότι δεν τα παρατάει αλλά θα το παλέψει μέχρι τέλους για τον πολυπόθητο στόχο της παραμονής.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Καλογεράκης, Μποχώνης, Γιαννακάκης, Κανδυλάκης, Λογοθέτης, Σκούφος, Μανουσάκης (70′ Μπάμπης), Χύζι, Ζανελάρη (85′ Μαραθιανός), Ανωγειανάκης, Πήλιος (75′ Τσακάνι)

Ιωνικός: Παλαγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Μιχελής (55′ Ρόβας), Κυριακίδης, Κρητικός, Σάμιος (75′ Νικολέτος), Σιμιτσής, Μπερνιδάκης (82′ Καμαρά), Κατσίκιας, Αργυρίου

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected