Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Παναρκαδικός – Καλαμάτα 2-0 (vid)

Χωρίς τίτλοΟ Παναρκαδικός ήταν μεγάλος νικητής του Πελοποννησιακού ντέρμπι επικρατώντας με 2-0 της Καλαμάτας στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το τριφύλλι έκανε ιδανική αρχή καθώς προηγήθηκε στο σκορ στο 8’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δήμου και εξαιρετικό φινάλε με τον Κώτσιρα στο 92’ να σφραγίζει το τρίποντο για την ομάδα του.

Πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο καθώς οι κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού ήταν γεμάτες μεταξύ των οποίων και περίπου 100 φίλαθλη που ταξίδεψαν από την Καλαμάτα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναρκαδικό να πιέζει και ασφυκτικά στην κυκλοφορία της Καλαμάτας και στο 7’ μετά από γύρισμα του Κεμάλι στον Πάλιουρα και λάθος κοντρόλ του τερματοφύλακα των Μεσσήνιων ο Κώτσιρας μπήκε στην φάση έκλεψε την μπάλα ανατράπηκε από τον πορτιέρο τον φιλοξενούμενων που αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα και στην συνέχεια ο Δήμος με ψύχραιμη εκτέλεση άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.  Με τις δυνατές μονομαχίες και τα λάθη να δεσπόζουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής η Καλαμάτα έχασε την καλύτερη της στιγμή στο 34’ μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Ραχίμ και γύρισμα του από τα αριστερά στο πέναλτι με το πλασέ του Τορεζάνι να το μπλοκάρει ο Ψυχογιός με το τριφύλλι να απειλεί με ένα, δύο μακρινά σουτ που έφυγαν μακριά άουτ.

Στην επανάληψη και πάλι ο Πανρκαδικός βγήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο με τα ανεβάσματα και τις πλαγιοκωπίσεις του Γογωνά όμως η Καλαμάτα ισορρόπησε τα πράγματα κερδίζοντας μέτρα στον γήπεδο. Η «Μαύρη Θύελλα» προσπαθούσε να βρει τους χώρους έχοντας την κατοχή της μπ΄λας με την άμυνα του τριφυλλιού να είναι πολύ αποτελεσματική και καλά οργανωμένη. Στο 71’ ο Καλαντζής έπειτα από μπαλιά του Μανούσου έχασε μοναδική ευκαιρία στέλνοντας μέσα από την περιοχή την μπάλα άουτ για να απαντήσει ο Παναρκαδικός στο 4’ λεπτά μετά με την κεφαλιά του Αρδάμη να φεύγει σε κόρνερ ενώ άστοχα ήταν και τα μακρινά σουτ που επιχείρησε ο Καδάς. Στο 92’ ο Κώτσιρας έφυγε στην αντεπίθεση και αφού πρώτα πέρασε τον Πάλιουρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Αγγελόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κώτσιρας

Καλαμάτα: Παλιούρας, Γαλανόπουλος, Κεμάλι, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολημήτρας, Ραχίμ, Γκίνο, Καλαντζής, Τορεζάνι, Όττα

arcadiaportal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected