Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Σόκαρε τη Μονακό η Μπορντό, τριάρα για τη Λεβερκούζεν (vids)

Joie Monaco - Bernardo Silva - 02.02.2016 - Monaco / Bastia - 24e journee de Ligue 1 Photo : Serge Haouzi / Icon Sport

Η Μονακό πέταξε στα σκουπίδια ουσιαστικά την σπουδαία νίκη που έκανε μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς μετά την ήττα με 2-1 από την Μπορντό και δίνει δικαιώματα για την 2η θέση.

Η ομάδα του Ζαρντίμ έδειξε την αδυναμία που έχει μέσα στην έδρα της για ένα ακόμα παιχνίδι, αφού υποχρεώθηκε σε ήττα από την Μπορντό με 2-1. Είναι ενδεικτικό πως έχει τις λιγότερες εντός έδρας νίκες από τις ομάδες της πρώτης τετράδας με μόλις 7 στις 16 αναμετρήσεις.

Τα γκολ για τους Γιρονδίνους σημείωσαν ο Τόμας Τουρέ στο φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ στο 56’ ο Αντάμ Ουνάς διαμόρφωσε το 2-0 με αριστερό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 90’ ο Βάγκνερ Λοβ έχασε πέναλτι, για να έρθει η μείωση του σκορ με αυτογκόλ του Γκιλμπέρτ στο 94’.

Μετά από αυτή την ήττα οι Μονεγάσκοι έμειναν στους 55, με την Νις να έχει 50 και την Λιόν 49.

https://www.youtube.com/watch?v=TJ2nZcxxzFg

Η Λεβερκούζεν επικράτησε πολύ εύκολα 3-0 της Βόλφσμπουργκ και παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Χάνουν το… τρένο οι «λύκοι», που απογοήτευσαν ξανά με την απόδοσή τους.

leverkusen-wolfsburg-118-_v-gseapremiumxlΠλώρη για την πρώτη τετράδα και δη τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League έβαλε η Λεβερκούζεν, κερδίζοντας πολύ εύκολα με 3-0 την Βόλφσμπουργκ και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, έδειξαν ότι μπορούν να πάρουν ένα εισιτήριο που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το σκορ για τους νικητές άνοιξε ο Μπραντ στο 27’ όταν δέχθηκε την κάθετη από τον Τσαλχάνογλου και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Βόλφσμπουργκ προσπαθούσε να βρει απαντήσεις αλλά δεν μπορούσε και ο Τσιτσαρίτο με εξαιρετικό πλασέ στο 73’ έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Ένα γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, διότι ο Ντάντε είχε τραυματιστεί και οι γηπεδούχοι δεν έβγαλαν τη μπάλα πλάγιο, ωστόσο από τη στιγμή που δεν είχε κτυπήσει στο κεφάλι, δεν χρειαζόταν να διακοπεί το ματς.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 87’ ο Γιουρτσένκο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected