Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Καλαμάτα – ΑΟ Λεβάντε 4-0 (vid)

2ed2561d66cf86d0f27bc04e8f65bf57_LΗ Καλαμάτα ξέσπασε σήμερα κόντρα στον υποβιβασμένο ΑΟ Λεβάντε, ωστόσο η 22η αγωνιστική δεν την έφερε σε καλύτερη θέση από ό,τι ήταν πριν.

Το 4-0 με το οποίο επικράτησε η “Μαύρη Θύελλα” την διατήρησε απλά στο -4 από την Ερμιονίδα και στο -5 από την Χαλκίδα, αφού και οι δύο ομάδες που κυνηγούν οι Μεσσήνιοι κατάφεραν να πετύχουν εντός έδρας νίκες, κόντρα μάλιστα σε δυνατούς αντιπάλους όπως ο Αιολικός και η Δόξα.

Έτσι η υπόθεση παραμονή έγινε ακόμη πιο δύσκολη για τους Μεσσηνίους, καθώς λιγοστεύουν οι αγωνιστικές αφού απομένουν μόλις 4 για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Την προσεχή αγωνιστική η Καλαμάτα θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να πλησιάσει την ζώνη του υποβιβασμού καθώς θα υποδεχθεί την Χαλκίδα και θα μείνει ζωντανή μόνο με νίκη. Στην συνέχεια η Καλαμάτα θα παίξει εκτός με Σπάρτη, μέσα με Βάρδα και έξω με Βύζαντα. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ίσως η Καλαμάτα να χρειαστεί 4 νίκες στα τελευταία 4 ματς και πάλι η κατάσταση δεν θα είναι απόλυτα στα δικά της χέρια.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι Μεσσήνιοι έχοντας το πρόσφατο παράδειγμα από το εντός έδρας παιχνίδι με τον υποβιβασμένο Κανάρη Νενήτων όπου κινδύνευσαν με γκέλα, χθες μπήκαν δυνατά στο ματς αποφασισμένοι να το καθαρίσουν γρήγορα. Το γρήγορο γκολ (μόλις στο 7′) βοήθησε πολύ σε αυτό, με τους Μεσσηνίους να κυριαρχούν απόλυτα και να φτάνουν εύκολα και δίκαια στο τρίποντο με τέρματα των Οττα, Κασμερίδη, Ραχίμ και Τορεζάνι.

Ο κόσμος ήταν και πάλι λίγος στο Δημοτικό Στάδιο, όπου οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους 300.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολημήτρας (46′ λ.τ. Τσιμικλής), Ραχίμ, Γκίνο, Καλαντζής (59′ Μπεγκλετζής), Τορεζάνι (70′ Τσουλάκος), Όττα.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης (78′ Πυλαρινός), Δουμούρας, Μαρίνος, Νινιός, Μπινιχάκης (84′ Π. Μαρούδας), Μ. Μαρούδας, Στούπης, Κομιώτης (46′ Πατσιαβούρας).

notosport.eleftheriaonline.gr

 

mesogeios tv

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected