Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απολαύστε το…σόου του Μπενζεμά στο 5-1 της Ρεάλ! (vid)

benzemaΟ Καρίμ Μπενζεμά (ένα γκολ, δύο ασίστ) ήταν ασταμάτητος και η Ρεάλ Μαδρίτης με το 1-5 επί της Χετάφε πλησίασε για πρώτη φορά στον πόντο την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα!

Απέναντι σε μία ομάδα που παραδοσιακά αποτελεί την καλύτερη της «πελάτισσα», η Ρεάλ Μαδρίτης είχε θέματα μέχρι… να βάλει το πρώτο! Ο Χάμες Ροντρίγκες βρήκε με μπαλιά ακριβείας τον Μπενζεμά, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ (29’, 0-1) σημείωσε το 22ο του γκολ στην φετινή Primera Division, σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ.

Από εκεί και μετά, ο Γάλλος φορ πήρε δημιουργικό ρόλο. Από δικές του πάσες (40’, 50’) ήρθαν τα δύο επόμενα γκολ της «βασίλισσας» από τους Ίσκο και Μπέιλ και με την σιγουριά του 0-3, ο Ζιντάν τον αντικατέστησε για το standing ovation στο 67ο λεπτό. Η Χετάφε εκμεταλλεύτηκε την… βαρεμάρα της Ρεάλ στο τέλος, πέτυχε το γκολ της τιμής (84′, 1-3) με τον Σαράμπια, αλλά το πλήρωσε στο τέλος.

Ο Χάμες Ροντρίγκες που μετά από καιρό έκανε καλό παιχνίδι έκανε το 1-4 (88′), ενώ η τελευταία πινελιά μπήκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος κυνήγησε μέχρι τέλους το γκολ και το πέτυχε (1-5) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Με την 9η νίκη στα τελευταία 10 επίσημα ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης απέδειξε ότι έχει φορμαριστεί στο κατάλληλο σημείο και ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να τρίβει τα χέρια του. Τουλάχιστον, η Ρεάλ του κάνει ότι μπορεί για να κάνει πιο δύσκολη την ζωή της Μπαρτσελόνα, που νιώθει πια έντονη την απειλή της «βασίλισσας».

δείτε το…ρεσιτάλ του Μπενζεμά στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected