B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΡΟΣΟΧΗ – Αναβάλλεται το 3ο All Star Game λόγω καιρικών συνθηκών. Η νέα ημερομηνία

βροχηΗ παρατεταμένη κακοκαιρία αλλά και η πρόγνωση για της επόμενες ημέρες, αναγκάζουν τους διοργανωτές να αναβάλλουν τον αγώνα – γιορτή της Δευτέρας 23 Μαΐου.

Μετά από όλα αυτά αλλά και με την ανάγκη ΕΝΕΡΓΗΣ παρουσίας των παικτών του πρωταθλητή ΦΑΣ Νάουσα, αποφασίστηκε ο συγκεκριμένος αγώνας να διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, την ίδια ώρα (19.00) και στην ίδια έδρα (Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής) και βεβαίως με την ίδια σύνθεση (προπονητές, παίκτες).

Σε όλα αυτά προστίθεται και το γεγονός πως οι άνθρωποι του Κεραυνού, που έχουν την ευθύνη του γηπέδου αδυνατούν να επέμβουν στον αγωνιστικό χώρο (κούρεμα, γραμμές κτλ) λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης και μαζί με τα παραπάνω, συμβάλουν στην αναβολή του αγώνα.

Οι διοργανωτές ζητούν την κατανόηση όλων, ο αγώνας είναι γιορτή και τυχόν βροχόπτωση, θα αποτελούσε σημαντικό κριτήριο για την μη παρουσία του κόσμου.

Να σημειώσουμε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα (η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ) ωστόσο για όσους επιθυμούν και δύνανται, μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του πολύπαθου Νηπιαγωγείου Επισκοπής (έχει ήδη, ο Σύλλογος του οποίου είναι και ο διοργανωτής της συγκεκριμένης γιορτής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected