Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με…φόρα ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Άρης!

mp_779745_aris_kabala_podosfairo_filikos_a_2016-05-26_resultDesktopC--Users-user-Desktop-Ο Άρης, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, κέρδισε με το ευρύ 4-1 σήμερα την Καβάλα στο Κλεάνθης Βικελίδης – Οι Βασίλης Κωνσταντινίδης (11’, 26’) και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου (50’, 61’) πέτυχαν τα γκολ της ομάδας.

Μια ακόμη επιβλητική φιλική νίκη για τους “κίτρινους”. Ο Άρης, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, κέρδισε με το ευρύ 4-1 σήμερα την Καβάλα στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Βασίλη Κωνσταντινίδη και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, από την πλευρά του, για μια ακόμη φορά είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και ποδοσφαιριστές και να αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Οι γηπεδούχοι, εκτός από τα τέσσερα τέρματα που πέτυχαν, είχαν δύο δοκάρια (Ανδρέας Τάτος στο 28’ και Αντώνης Καπνίδης στο 56’) και πολλές χαμένες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα δύο πρώτα γκολ σημείωσε ο Κωνσταντινίδης στο 11’ και στο 26’ με πλασέ και κεφαλιά αντίστοιχα (2-0).

Στο β’ μέρος ήταν η σειρά του Ν’ Λουντούλου να χριστεί σκόρερ στο 50’ και στο 61’ με ισάριθμα σουτ (4-0).

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 84’ ο Λίτσκας.

Συνθέσεις

Άρης : Σιδεράκης (46’ Τζινάρ), Γεωργιάδης (46’ Βουτσιάς), Μαζουλουξής (70’ Ανδρεάκος), Σαμαράς (62’ Σωτηριάδης), Μελισσάς (46’ Σαμαρόπουλος), Καλογέρης (70’ Μακρόπουλος), Τάτος (46’ Ρόβας), Ντούνης (46’ Σταυρίδης, 63’ λ. τρ. Μπουλγκουρίδης), Κόκε (46’ Ν’ Λουντούλου), Κωνσταντινίδης (46’ Καπνίδης), Πόι (46’ Καρβούνης).

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας, Τσαμπέας, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Δουμάνης, Μπλιός. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κυγάης, Δελλής, Ελέζι, Λίτσκας, Πτηνόπουλος, Συνοδινός, Παυλίδης, Νούσιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected