Κατηγορίες
Γενικά

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 2ο Τουρνουά Foot-Tennis στη Νάουσα!

DSCN2032Ξεκινά και επίσημα σήμερα η προετοιμασία για την δεύτερη κατά σειρά διοργάνωση τουρνουά Foot-Tennis, σε πανελλήνια κλίμακα!

Η πόλη της Νάουσας, μετά από αυτή της Βέροιας όπου πρόσφατα φιλοξένησε το παρθενικό τουρνουά, θα γίνει ο πόλος έλξης των φανατικών του Ποδοτένις (Foot-Tennis), το οποίο είναι πάρα πολύ διαδεδομένο ως τρόπος προπόνησης των ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν διοργανώθηκε ποτέ στο παρελθόν μορφή τουρνουά, με όλη την επισημότητα που απαιτεί η διοργάνωση ενός ανάλογου πρωταθλήματος.

Ας δούμε τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι όσον αφορά τη συμμετοχή στο επερχόμενο τουρνουά Foot Tennis :

Η ομάδα

Σημαντικό να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πως η ομάδα θα απαρτίζεται από δύο ΒΑΣΙΚΟΥΣ παίκτες και έναν αναπληρωματικό, ο οποίος είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.

Η ονομασία

Κάθε ομάδα μπορεί να φέρει ότι όνομα επιθυμεί, αρκεί να αναφέρει την επωνυμία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ για διαφημιστικούς λόγους, οι οποίες και θα προβληθούν ανάλογα είτε μέσω των ΜΜΕ είτε με τοποθέτηση banner στον χώρο των αγώνων.

Οι ηλικίες και το φύλο

Δεν υπάρχει περιορισμός

DSCN2033

Διάρκεια δηλώσεων συμμετοχών

Από σήμερα (26/5), με το πέρας να ανακοινώνεται όταν θα υπάρξει οριστική ημερομηνία έναρξης των αγώνων.

Η κλήρωση

Τα ζευγάρια αλλά και το πρόγραμμα των ΟΜΙΛΩΝ της πρώτης φάσης θα προκύψουν από κλήρωση που θα διεξαχθεί λίγες ημέρες πριν την έναρξη.

Οι ομάδες εκτός Ημαθίας

Αν υπάρξουν συμμετοχές οι οποίες δυσκολεύουν την αυθημερόν μετακίνηση, οι διοργανωτές θα μεριμνήσουν για τη ΔΙΑΜΟΝΗ σε κατάλυμα της περιοχής

Που δηλώνω συμμετοχή

Στα τηλέφωνα 6973 714488, 6949 487631, 6978 774543 (όπου θα λάβετε και σχετικές λεπτομέρειες) ή στη σελίδα του Τουρνουά στο Facebook πατώντας ΕΔΩ, στέλνοντας μήνυμα αφού κάνετε like.

Γενικά στοιχεία

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημείο της πόλης της ΝΑΟΥΣΑΣ, το οποίο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected