Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δύο 24ωρα για την καθοριστική ΓΣ στον Άρη, δεν ανησυχεί ο Καρυπίδης

καρυπιδης-αναστοπουλοςΔύο ημέρες πριν την Γενική συνέλευση του Άρη, με τις προεργασίες, αλλά και τα σενάρια να κορυφώνονται αναφορικά με την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ποδοσφαιρική χρονιά έλαβε και επίσημα τέλος χθες για τον Άρη, ωστόσο το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και δύσκολο για τους “κίτρινους”, προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει δίχως προβλήματα στη Football League.

Ως γνωστόν την Τρίτη είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η Γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, προκειμένου τα μέλη του να αποφασίσουν για το ποιος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, μετά τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Σύμφωνα με το sdna.gr, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος και το μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει το έργο του στους “κίτρινους”.

Ο ίδιος εξακολουθεί να συστήνει σε όλους ψυχραιμία και εμφανίζεται πεπεισμένος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ όλες οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ύψος του νέου μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, θα είναι της τάξεως του 1.500.000 ευρώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected