Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η χθεσινή εξέλιξη στη ΓΣ του Άρη, που δίνει..φτερά στον Καρυπίδη!

7ec641316992fc088483d60261a0df42.330347be67d0d72af475608612afdf40Το πρώτο βήμα για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ Άρης, έγινε χθες, με το σώμα της Γενικής συνέλευσης, να συναινεί με την απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, ώστε το μετοχικό κεφάλαιο να είναι ύψους 1.200.000 ευρώ και πλέον απομένουν τα επόμενα βήματα για τη συμμετοχή των “κιτρίνων” στη Football Leaugue.

Έτοιμος να περάσει σε νέα εποχή με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην ηγεσία του είναι ο Άρης. Στη χθεσινή Γενική συνέλευση, έγινε το πρώτο βήμα που απαιτείται για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, με το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου γι αυτήν να είναι το ποσό του 1.200.000 ευρώ, όπως αποφασίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία που έδωσε το παρών στο ξενοδοχείο όπου έλαβε χώρα η συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το sdna.gr, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες και ο Άρης να αγωνιστεί δίχως προβλήματα στη Football League, απαιτούνται κι άλλα βήματα, τα οποία θα “τρέξουν” γρήγορα, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς.

Από δω και στο εξής, θα πρέπει να γίνει άμεσα η δημιουργία του νέου καταστατικού της ΠΑΕ Άρης. Τη διαδικασία αυτή θα επιμεληθούν οι Κουσουνάδης, Χατζής, Αγραφιώτης, Ορφανίδης και Μαστροθύμιου που αποτελούν την πενταμελή επιτροπή του ΑΣ.

Έπειτα, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα πρέπει να καταβάλει το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ στα ταμεία της νέας ΠΑΕ, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η δημιουργία της. Μια διαδικασία που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιούνη.

Ακολούθως θα γίνει η εγγραφή στο ΓΕΜΗ και ο έλεγχος της ΕΕΑ, για να φτάσει ο Άρης στο τελικό στάδιο όπου είναι η ΕΠΟ, η οποία και θα λάβει τη τελική απόφαση για τη συμμετοχή τους στη Football League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected