Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οριστικά τη Δευτέρα 6/6 το 3ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών!

allstar2Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας! 

Η γιορτή είναι καθ όλα έτοιμη, άλλωστε η αναβολή της αρχικής προγραμματισμένης διεξαγωγής επέτρεψε στους διοργανωτές να τελειοποιήσουν την όλη οργάνωση, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους ποδοσφαιρόφιλους!

Η ώρα έναρξης είναι ιδανική λόγω των υψηλών θερμοκρασιών (19.00), ο αγωνιστικός χώρος έχει ήδη ετοιμαστεί από τους ανθρώπους του Κεραυνού (Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής) ενώ ο διοργανωτής (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου της περιοχής) έχει αναλάβει να βοηθήσει μέσω λαχειοφόρου αγοράς (αντίτιμο 1€) για να ενισχύσει την προσπάθεια ανακατασκευής του κτιρίου, που θυμίζει τις παλιές ελληνικές… ταινίες!

Να σημειώσουμε (επειδή έχουμε δεχτεί πολλά μηνύματα) πως η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό και προαιρετικά για τον καθένα η παραλαβή λαχνού της λαχειοφόρου αγοράς με στόχο την ενίσχυση του Νηπιαγωγείο Επισκοπής.

Θυμίζουμε πως στον αγώνα – γιορτή θα αγωνιστούν 38 ποδοσφαιριστές (δείτε ΕΔΩ) που επιλέχθηκαν μέσω του SportsUp (χορηγού επικοινωνίας και παρουσίασης της εκδήλωσης) και της διαδικασίας ανάδειξης των MVP, ενώ όπως αποφασίστηκε, το παρόν θα δώσουν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βραβευτούν για διάφορους λόγους.

Αναλυτικά αυτοί θα είναι :

Για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Νατσούρας, καταγωγή από Μελίκη Ημαθίας. Κατέγραψε 342  συμμετοχές σε Βέροια, Ηρακλή, Ιωνικό, Κίεβο, Κρεμονέζε, Ιωνικό, Καλλιθέα, ΟΦΗ, Πανθρακικό, Ηρακλή, ΑΟ Γλυφάδα, Δόξα Δράμας και πέτυχε 13 τέρματα.

1ος σκόρερ της Α1 Ερασιτεχνικής

Κώστας Έξαρχος (ΑΣ Ειρηνούπολης)  24 γκολ

1ος σκόρερ της Α2 Ερασιτεχνικής (1ος όμιλος)

Άγγελος Καραντουλαμάς (Δόξα Λιανοβεργίου)  22 γκολ

1ος σκόρερ της Α2 Ερασιτεχνικής (2ος όμιλος)

Μάριος Αργυρόπουλος (Ακαδημία Βέροιας)  24 γκολ

1ος σκόρερ της Β Ερασιτεχνικής

Ισαάκ Ισαακίδης (Μακεδόνας Βέροιας)  16 γκολ

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Προεπιλογής τη Εθνικής Ελλάδας με την 4η Περιφέρεια

Δημήτρης Δίντσης (ΦΑΣ Νάουσα)

Χάρης Περπερίδης (Άρης Παλαιοχωρίου)

Βασίλης Τσιμόπουλος (ΠΑΟΚ Κουλούρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected