Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν Σπύρος Μπαξεβάνος και Τάκης Τσακαλίδης!

baxevanos-me-eleusina1Το ΔΣ της ΠΑΕ Κισσαμικός, εκτιμώντας την πολύτιμη προσφορά τους στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, αποφάσισε ομόφωνα να εμπιστευτεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την τεχνική ηγεσία στον Σπύρο Μπαξεβάνο και να συνεχιστεί η συνεργασία με τον υπεύθυνο εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών Τάκη Τσακαλίδη.

Οι δηλώσεις του Μπαξεβάνου για την ανανέωση της συνεργασίας:

«Υπάρχει σίγουρα ικανοποίηση από την πλευρά μου. Κι εγώ και η διοίκηση θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, ξέρω με ποιους ανθρώπους έχω να κάνω, μου έχει δώσει πολλά πράγματα η ομάδα και προσπαθώ κι εγώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στόχος θα είναι να κάνουμε πάλι κάτι καλό, αν και σίγουρα η επόμενη χρονιά θα είναι πιο δύσκολη σε σχέση με αυτή που ολοκληρώθηκε».

tsakalidis-me-lamia

Οι δηλώσεις του Τσακαλίδη για την ανανέωση της συνεργασίας:

«Μετά από την επιτυχημένη πορεία που έχουμε κάνει, βάσει αποτελέσματος και της βαθμολογικής θέσης που κατέλαβε η ομάδα, τώρα είμαστε σε μία διαφορετική φάση. Πρέπει να φανούμε περισσότερο συγκρατημένοι για τη νέα χρονιά. Υπάρχει αισιοδοξία και ικανοποίηση και πιστεύω ότι θα πορευτούμε πάλι πανομοιότυπα και οτιδήποτε άλλο προκύψει στη συνέχεια θα είναι υπό εξέταση. Σίγουρα αν κι εφόσον προκύψει ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια προς την προσπάθεια που γίνεται από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Ροκάκη και τους συνεργάτες τότε πιστεύω ότι θα πάμε το ίδιο καλά και μπορεί και καλύτερα».

error: Protected