Γ Εθνική / Τοπικά

Η μεγάλη επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου στην αγαπημένη του Καλαμάτα!

2iouosqwofubfdasdgshysfjhdjuyriΤέλος καλό όλα καλά θα μπορούσαμε να πούμε κάλλιστα με την επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου στον προεδρικό θώκο της Μαύρης Θύελλας!

16 χρόνια μετά ο κυρ Σταύρος επέστρεψε στην Καλαμάτα με στόχο όπως είπε να την οδηγήσει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες, από κει και πέρα, κράτησε κλειστά χαρτιά τόσο για τον νέο προπονητή της Καλαμάτας όσο και για το έμψυχο δυναμικό που θα απαρτίσει την νέα “Μαύρη Θύελλα”, όλα αυτά θα γίνουν γνωστά μετά την Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει το… συντομότερο δυνατόν.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ράλλης, με επιστολή που διάβασε ο Δημήτρης Τσάκωνας, έκανε γνωστό πως επαγγελματικοί λόγοι στην Πάτρα καθιστούν αδύνατο να βρεθεί στην συνέντευξη τύπου, επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως η επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου, αποτελεί γιορτή για την πόλη μας, πως θα είναι δίπλα στην ομάδα από όποιο πόστο και αν του ζητηθεί και κάλεσε τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας να σταθεί δίπλα στην νέα διοίκηση και στην νέα προσπάθεια που γίνεται.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας, Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Παπαδόπουλο τονίζοντας πως η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την μεγάλη Μαύρη Θύελλα.

Τελευταίος μίλησε ο Σταύρος Παπαδόπουλος ο οποίος ξεκινώντας τις δηλώσεις του ανέφερε, “Μετά από 16 χρόνια είμαι και πάλι κοντά σας, αναλαμβάνω μαζί με τους συνεργάτες μου με κοινό στόχο να κάνουμε και πάλι της Μαύρη Θύελλα δυνατή,  να την σέβονται και την υπολογίζουν όλοι.

Η απερχόμενη διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Ράλλη, παραιτήθηκε και κήρυξε εκλογές, ευελπιστώ πως στην γενική συνέλευση τα μέλη θα τιμήσουν με την ψήφο τους εμένα και τους συνεργάτες μου.

Μετά στην γενική συνέλευση -η οποία θα γίνει το συντομότερο δυνατόν- θα σας ανακοινώσουμε τον νέο προπονητή και το ροστερ που θα απαρτίζει την νέα “Μαύρη Θύελλα”

Ανεξάρτητα από τις συλλογικές σας συμπάθειες σας θέλω όλους δίπλα μου σε αυτή την νέα προσπάθεια, η ομάδα της πόλης μας θα ξαναγίνει δυνατή και πανίσχυρη στην έδρα της, που θα είναι το γήπεδο του Μεσσηνιακού, από το οποίο ξεκίνησε, με τον Λυκούργο Γαϊτανάρο, το 1973 και έγινε θρύλος σε όλη την Ελλάδα σαν Μαύρη Θύελλα του Νότου.
Σας ευχαριστώ όλους καθώς και τα ΜΜΕ που με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας και σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να σας κάνω και πάλι υπερήφανους για την ομάδα μας.

δείτε φωτογραφίες στο isports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected