Ποδόσφαιρο Κόσμος

Copa America (Γ Όμιλος) Μεξικό – Ουρουγουάη 3-1 (vid)

CkO2JOeWsAEEZxsΤο καλύτερο ματς έως τώρα στο Copa America ήταν το Μεξικό-Ουρουγουάη, όπου σε ένα πραγματικό ντέρμπι οι Μεξικανοί επικράτησαν με 3-1 και τις δύο ομάδες τελειώνουν την αναμέτρηση με 10 παίκτες.

Έπρεπε να φτάσουμε στο έκτο ματς στο Copa America για να δούμε θέαμα, ένταση και ένα λάτιν-ντέρμπι. Μεξικό και Ουρουγουάη τα πρόσφεραν όλα με νικητές τους Μεξικανούς, οι οποίοι ένιωθαν σαν να παίζουν στην έδρα τους καθώς είχαν την μερίδα του λέοντος στις εξέδρες.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους Ουρουγουανούς που με το αυτογκόλ του Περέιρα κυνηγούσαν μόλις στο 4΄ το σκορ, μη μπορώντας να βρουν την «απάντηση» πριν το ημίχρονο. Αντίθετα μάλιστα ο Ματίας Βετσίνο είδα στο 45΄ την δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα άφηνε την ομάδα του με 10 παίκτες για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Η Ουρουγουάη όμως δεν το έβαλε κάτω και ήταν εκείνη που απειλούσε για την ισοφάριση, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Τελικά το γκολ ήρθε στο 74΄, όταν και το ματς πήρε φωτιά. Ο Γκουαρδάδο είδε και εκείνος την δεύτερη κίτρινη για φάουλ, το Μεξικό έμεινε και εκείνο με 10, πληρώνοντας το καθώς μετά την εκτέλεση του φάουλ ήρθε η κεφαλιά του Ντιέγκο Γκοντίν για το 1-1!

Τελικά οι κόκκινες έκαναν… καλό. Το Μεξικό πείσμωσε και στο 85΄ ο Ράφα Μάρκεζ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο. Το τελικό 3-1 έγραψε με κοντινή κεφαλιά ο Ερέρα στος δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=ZmgLXK2jlxE

Tζαμάικα-Βενεζουέλα 0-1
Μεξικό-Ουρουγουάη 3-1

Ουρουγουάη-Βενεζουέλα (10/6)
Μεξικό-Τζαμάικα (10/6)

Μεξικό-Βενεζουέλα (14/6)
Ουρουγουάη-Τζαμάικα (14/6)

1. Μεξικό 3 3-1
2. Βενεζουέλα 3 1-0
3. Τζαμάικα 0 0-1
4. Ουρουγουάη 0 1-3

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected