Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ηχηρό…χαστούκι στην Ισπανία ενόψει Euro! (vid)

SPAIN2Η Ισπανία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Γεωργία στο τελευταίο της φιλικό πριν το Euro 2016, με το ματς να χτυπάει ως “καμπανάκι” για την ομάδα του Ντελ Μπόσκε.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης παρατάχτηκε στο “Coliseum Alfonso Perez” της Μαδρίτης με τον αέρα των δύο άνετων νικών απέναντι σε Βοσνία/Ερζεγοβίνη (3-1) και Νότια Κορέα (6-1) όμως στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του Euro 2016 έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης.

Αυτή είχε την υπογραφή της Γεωργίας η οποία επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Οκριασβίλι στο 40′ (πλασέ σε κενή εστία μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Τζιγκάουρι), με τους παίκτες του Ντελ Μπόσκε να έχουν την κατοχή αλλά να δημιουργούν λίγες φάσεις στην αντίπαλη εστία (καλύτερη το δοκάρι του Τιάγκο Αλκάνταρα στο πρώτο μέρος).

Yπενθυμίζεται πως η “φούρια ρόχα” θα κάνει ντεμπούτο στο Euro της Γαλλίας αντιμετωπίζοντας στις 13 Ιουνίου στην Τουλούχ, την Τσεχία.

Η σύνθεση της εθνικής Ισπανίας: Ντε Χέα, Χουάνφραν (46′ Μπεγερίν), Ράμος (46′ Σαν Χοσέ), Πικέ, Άλμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα (46′ Κόκε), Μπουσκέτς (76′ Πέδρο), Φάμπρεγας (46′ Ινιέστα), Βάθκεθ (61′ Σίλβα), Αντούριθ, Νολίτο

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected