Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Ο απολογισμός του Πάικου Γουμένισσας και τα συγχαρητήρια σε Αλμωπό και Νάουσα

DSCN2579Μπορεί το Πάικο Γουμένισσας να ολοκλήρωσε τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, ωστόσο η φετινή χρονιά δεν παύει να είναι επιτυχημένη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Κιλκίς.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει έναν μίνι απολογισμό της σεζόν, ενώ δεν παραλείπει να συγχαρεί τις δύο ομάδες του ομίλου, που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά :

“Η ομάδα δεν τα κατάφερε στους αγώνες μπαράζ και θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Α1 Κιλκίς. Μια ευχάριστη εμπειρία με πολύ δυνατές ομάδες. Συγχαρητήρια στον Αλμωπό και στην Νάουσα για την άνοδο στην Γ εθνική. Ο απολογισμός για τη φετινή χρονιά ήταν θετικός. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για να αποφασιστεί το μέλλον της ομάδος. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς που μας στήριξαν και φέτος. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας για την υπέροχη χρονιά που περάσαμε όλοι μαζί. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν πλάι στην ομάδα όλη τη χρονιά.

Να ευχηθούμε τέλος περαστικά στους Δαγκλή, Πολυζόπουλο και Μπακάλη που τραυματίστηκαν και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected