Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Copa America (Β Όμιλος) Εκουαδόρ – Περού 2-2

Peru's Jose Paolo Guerrero, right, heads the ball away from Ecuador's Fidel Martinez during the second half of a Copa America group C soccer match Wednesday, June 8, 2016, in Glendale, Ariz. The game ended in a 2-2 tie. (AP Photo/Ross D. Franklin)

Είναι ακόμα στο κόλπο… Δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμες αγωνιστικές πήρε το Εκουαδόρ τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/6) και με αυτό τον τρόπο αύξησε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το Περού, αλλά με το τελικό 2-2 είναι πλέον φαβορί για να συνεχίσει στη διοργάνωση, καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζει με την αδύναμη Αϊτή κι ενώ το Περού θα μάχεται με τη Βραζιλία πρακτικά για μία θέση.

Κουέβα στο 5′ και Φλόρες στο 13′ από ισάριθμες ασίστ του Γκερέρο έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γκαρέκα, αλλά το Εκουαδόρ είχε απάντηση.

Μείωσε με τον Ενέρ Βαλένσια στο 39′ και με γκολ του Μπολάνιος στο 48′ έφερε το ματς στα ίσα. Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του, αλλά κι αυτό ήταν αρκετό. Να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσε το ματς με δέκα, αφού στο 90’+3 αποβλήθηκε ο Ατσιλιέρ.

Συνθέσεις

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Αλεσάντερ Ντομίνγκες, Παρέδες (46′ Χάιμε Αγιοβί), Ατσιλιέρ, Αρτούρο Μίνα, Ουάλτερ Αγιοβί, Γκρουέσο, Νομπόα, Αντόνιο Βαλένσια, Μπολάνιος (62′ Φιδέλ Μαρτίνες), Μοντέρο (88′ Κασάρες), Ενέρ Βαλένσια

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Ρεβορέδο, Ράμος, Ροντρίγκες, Τραούκο, Τάπια, Βίλτσες(73′ Ρουίντιας), Φλόρες (79′ Γιοτούν), Κουέβα, Όμπεργκ (50′ Πόλο), Γκερέρο

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Βραζιλία 4 (+6)

2. Περού 4 (+1)

3. Εκουαδόρ 2 (-)

4. Αϊτή 0 (-7)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected