Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Copa America (Β Όμιλος) Βραζιλία – Αϊτή 7-1

09-coutinhoΕίναι ξανά στο χέρι της… Μετά την απογοητευτική εμφάνιση με το Εκουαδόρ η Βραζιλία πήρε την πρώτη της νίκη στο Κόπα Αμέρικα διασύροντας τα ξημερώματα της Πέμπτης (9/6) με 7-1 την Αϊτή και έμεινε στο κόλπο όχι μόνο της πρόκρισης αλλά και της πρώτης θέσης.

Οι παίκτες του Ντούνγκα μπήκαν καλά από την αρχή και φάνηκε πως έπαιζαν χωρίς αντίπαλο στο Ορλάντο. Ο Κουτίνιο στο 14′ και στο 29′ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια πήγε η σκυτάλη στον Ρενάτο Αουγούστο, ο οποίος στο 35′ έκανε το 3-0.

Η «σελεσάο», όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Γκάμπριελ στο 59′ και Λούκας Λίμα στο 67′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και ο Μαρσελίν ήταν εκείνος που μείωσε σε 5-1 στο 70′. Αουγούστο στο 86′ και Κουτίνιο στο 90’+2 διαμόρφωσαν το τελικό 7-1 με τον τελευταίο να ολοκληρώνει έτσι το χατ τρικ.

Συνθέσεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Ζιλ, Φιλίπε Λουίς, Κασεμίρο (62′ Λούκας Λίμα), Ουίλιαν, Ελίας (72′ Ουάλας), Ρενάτο Αουγκούστο, Κουτίνιο, Ζόνας (46′ Γκαμπιγκόλ)

ΑΪΤΗ: Πλασίντ, Αλσενά (83′ Μορίς), Ζερόμ, Ζενεβουά, Ζαγκί, Γκορέξ, Αλεξάντρ (62′ Ιλέρ), Μαρσελέν, Λαφράνς, Λουί, Μπελφόρ (49′ Ναζόν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected