Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Ανακοίνωση των ανταλλακτικών Φωτιάδης για τη διοργάνωση του Foot Tennis στη Νάουσα

DSCN3641

Ανακοίνωση μας απέστειλε πριν λίγα λεπτά ο Αντώνης Φωτιάδης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Ανταλλακτικά Φωτιάδης” στη Βέροια, η ομάδα του οποίου έφτασε μέχρι τον τελικό στο Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα.

Ο “πρόεδρος” όπως δίκαια αποκαλείται, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους διοργανωτές, έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ακαδημία Βέροιας για την σχετική άδεια παραχώρησης των παικτών για να συμμετέχουν και στα δύο τουρνουά της Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας Ανταλλακτικά Φωτιάδης και οι αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα, συγχαίρουν :

α. Τους διοργανωτές της εκδήλωσης, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για μία ακόμη φορά και έφεραν εις πέρας μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση, δίνοντας μας την ευκαιρία να συμμετέχουμε και να διασκεδάζουμε με το παιχνίδι ταυτόχρονα.

β. Τους άξιους νικητές, που αγωνίστηκαν με πάθος και κατέκτησαν το τρόπαιο. Πάντα επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο.

γ. Σε όλες τις ομάδες που έδωσαν το παρόν, με την υπενθύμιση πως τίποτα δεν μας χωρίζει και δεν μπορεί να υπάρχει αντιπαλότητα τη στιγμή που και μόνο ο χώρος που διεξάγεται, απαιτεί να το βλέπουμε ως διασκέδαση και αποφόρτιση από την καθημερινότητα.

δ. Τέλος, στη διοίκηση της Ακαδημίας Βέροιας, που μας έδωσε με προθυμία την άδεια να συμμετέχουν οι παίκτες της και στα δύο τουρνουά Foot Tennis.

Με τιμή,

Αντώνης Φωτιάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected