Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Δύο σπουδαίες προσθήκες για τη Λαμία!

Χωρίς τίτλοΔιπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον ΠΑΣ Λαμία.

Όπως αποκάλυψε στα «90 Λεπτά Χωρίς Καθυστερήσεις» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊάννου, οι «κυανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τους Φάμπιο και Μιχάλη Αυγενικού.

Παράλληλα, σύμφωνα με το starsports.gr, ανανέωσε τη συνεργασία του ο Κώστας Μπουλούλης.

ΦΑΜΠΙΟ

Ο 28χρονος Πορτογάλος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κέρκυρας, έχοντας συνολικά 19 συμμετοχές (16 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) 1 γκολ και 1 ασίστ. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Χανιά, καθώς και σε ομάδες χαμηλών κατηγοριών της χώρας του (Estrela Vendas Novas, Loures, Odivelas FC B, Pescadores). Ο Φάμπιο αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ διαθέτει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΥΓΕΝΙΚΟΥ

Γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1993  στη  Ρόδο. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα  στον Αστέρα Παστίδας και στη συνέχεια από τις ακαδημίες του Διαγόρα πέρασε στην   ομάδα  ανδρών της ίδιας ομάδας. Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στον «Άγιαξ της Ηπείρου» αγωνίστηκε για τρία χρόνια έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στην Κρήτη και τον Εργοτέλη στον οποίο έμεινε μέχρι να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές και 1 γκολ. Toν Ιανουάριο του 2016 μετακόμισε στον Κισσαμικό με τον οποίο είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected