Κατηγορίες
Διάφορα

Με συντονισμένες ενέργειες της Ασφάλειας Βέροιας, βρέθηκε το μηχάνημα που εκλάπη από το Νοσοκομείο!

2003304Βρέθηκε το πανάκριβο ιατρικό μηχάνημα που κλάπηκε από το Νοσοκομείο Βέροιας στις 21 Ιουνίου με ιδιαίτερα «πρωτότυπο» τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι στο Νοσοκομείο Βέροιας αρχικά εμφανίστηκε κάποιος ο οποίος δήλωσε ψευδώς ότι είναι εκπρόσωπος τμήματος συντήρησης μεγάλης εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων και ότι στο συγκεκριμένο μηχάνημα έπρεπε να γίνουν συντηρήσεις και μετατροπές για να εναρμονιστεί με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Λίγες μέρες αργότερα στο Νοσοκομείο Βέροιας τρία άτομα φόρτωσαν το μηχάνημα σε φορτηγάκι τύπου “βαν” και όταν δυο μέρες αργότερα οι αρμόδιοι ρώτησαν για το πότε θα επιστραφεί η εταιρεία δήλωσε πλήρη άγνοια για το συμβάν.

Τότε έγινε αντιληπτό ότι ο φερόμενος συντηρητής και αυτοί που το μετέφεραν είχαν στήσει μια καλοσχεδιασμένη απάτη για να αφαιρέσουν το μηχάνημα από το Νοσοκομείο Βέροιας και να φύγουν σαν κύριοι.

Το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουνίου σύμφωνα με πληροφορίες του verianet.gr, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας μετά από ενδελεχή έρευνα εντόπισαν το μηχάνημα στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν ακόμη γνωστές.

Το βέβαιο είναι ότι από την Ασφάλεια Βέροιας εξετάζεται πλέον ο ρόλος των προσώπων, η πιθανή εμπλοκή και άλλων και το ενδεχόμενο να πρόκειται για ευρύτερο κύκλωμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected