Κατηγορίες
Διάφορα

Μεγάλη βραδιά και η αποψινή στο Cafe στο 90′!

cafe sto 90Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής για το Euro 2016 και σήμερα το “Cafe στο 90” στον Σταυρό Ημαθίας προσφέρει απόψε τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ουαλία (22.00)!

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά τον διένυσαν με επιτυχία. Η μία (Πορτογαλία) χρειάστηκε παρατάσεις και πέναλτι, η άλλη (Ουαλία) να κάνει υπερβάσεις για να γράψει ιστορία.

Μόνο μία από τις δύο, όμως, θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού της Κυριακής στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού. «Η Ουαλία είναι πραγματική ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα νικήσουμε», τόνισε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Πέπε (αριστερά), ο τραυματισμός του οποίου «πονοκεφαλιάζει» όλη τη χώρα, αφού κάνει εξαιρετικό τουρνουά.

Ο Ντανίλο Περέιρα θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Γουίλιαμ Καρβάλιο στη μεσαία γραμμή, όπου πιθανότατα ο Αντι Κινγκ θα αντικαταστήσει τον (επίσης τιμωρημένο) Ααρον Ράμσεϊ σε μια Ουαλία που κάνει όνειρα για τελικό. «Η Πορτογαλία έχει την πίεση», υποστήριξε ο Κρις Κόουλμαν, ο οποίος ετοιμάζει τον Τζέιμς Κόλινς (δεξιά) για να καλύψει το κενό του Μπεν Ντέιβις, επίσης απόντος λόγω τιμωρίας.

ΓΗΠΕΔΟ: Παρκ Ολιμπίκ, Λιόν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιόνας Ερικσον (Σουηδία)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρούι Πατρίσιο, Σέντρικ Σοάρες, Πέπε, Φοντέ, Ράφαελ, Ντανίλο Περέιρα, Ζοάο Μάριο, Ρενάτο Σάντσες, Άντριεν Σίλβα, Νάνι, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΟΥΑΛΙΑ: Χένεσι, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Κόλινς, Γκάντερ, Άλεν, Λέντλι, Κινγκ, Τέιλορ, Μπέιλ, Ρόμπσον Κανού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected