Κατηγορίες
Basket

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τον Έλληνα κόουτς! Τι δήλωσε ο ίδιος

Cm12yFBWEAAQmK1Με κάθε επισημότητα ανακοινώθηκε το deal του Μπαρτζώκα με την «Μπάρτσα», όπως αναμενόταν!

Ο Έλληνας κόουτς θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα» για την επόμενη τριετία και θα αναλάβει να… τρέξει το νέο πλάνο των Καταλανών στην ACB και την Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Ο 51χρονος Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι ο νέος προπονητής της μπασκετικής ομάδας της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Ο Μπαρτζώκας έρχεται από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία πήγε το καλοκαίρι του 2015. Πιο πριν, προπόνησε αρκετές ομάδες στην πατρίδα του, την Ελλάδα: Ολυμπιακός (2012-14), Πανιώνιος (2010-12), Μαρούσι (2008-10) και Ολύμπια Λάρισας (2006-09).

Στα επιτεύγματά του συγκαταλέγεται η κατάκτηση της Euroleague με τον Ολυμπιακό το 2013 και η το Διηπειρωτικό Κύπελλο με την ίδια ομάδα.

Μόλις η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Ιουλίου μαζί με το νέο πλάνο της Μπαρτσελόνα».

bartzΗ σύντομη δήλωση του Μπαρτζώκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και την ευχαρίστηση που ένιωθε μετά τη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα.

Ο νέος προπονητής των Καταλανών καθώς αποχωρούσε από τα γραφεία της ομάδας, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, χαμογελούσε και έδειχνε να… απολαμβάνει την προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του. Μιλώντας στους Ισπανούς δημοσιογράφους που ήταν έξω από τα γραφεία της «Μπάρτσα», ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ. Όλα είναι καλά, εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected