Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανέωση στην Αμβρακία, αποχώρηση στους Μαύρους Αετούς

DSC_0201-696x487Για έναν ακόμα χρόνο θα μείνει στην Αμβρακία Κωστακιών ο Χρήστος Σιδηρόπουλος.

Όπως αναφέρει το Sportime24, ο 25χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 20/06/1991) έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας των Κωστακιών και η νέα σεζόν θα τον βρει εκ νέου με τα «πράσινα».

O Χρήστος Σιδηρόπουλος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της Αμβρακίας Κωστακιών στην Γ’ Εθνική και με εισήγηση του Δημήτρη Μπαλάφα συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αμβρακία Κωστακιών ο Χρήστος Σιδηρόπουλος δήλωσε στο sportime24.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Φέτος καταφέραμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Γ΄ εθνική και εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή, να μιλάμε για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Αμβρακίας και τον προπονητή μου για τη βοήθεια, και τη συμπαράσταση στο πρόσφατο χειρουργείο που υποβλήθηκα».

roukas1

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκονται στο Ελευθεροχώρι καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Βαγγέλης Ρούκας δεν θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Η διοίκηση των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου ευχαριστεί τον Βαγγέλη Ρούκα για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια».

Σε δηλώσεις του στο goaltrikala ο Ρούκας σημείωσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέφανο Μαράβα και την διοίκηση του Ελευθεροχωρίου για την άψογη συνεργασία τα 2 τελευταία χρόνια. Ζήσαμε όμορφες στιγμές και μακάρι τα σωματεία στα Τρίκαλα να έχουν την οργάνωση που έχουν οι Μαύροι Αετοί. Δυστυχώς επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής όσο και αν το ήθελα. Εύχομαι ολόψυχα μια καλή πορεία στο Ελευθεροχώρι και να πετύχει τους στόχους του.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected