Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο σχεδιασμός του Απόλλων Αγίου Γεωργίου ενόψει της νέας σεζόν

DSCN0260

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, η πρώτη συνάντηση της διοίκησης με τους παίκτες του ρόστερ στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό και η συζήτηση επικεντρώθηκε στη νέα σεζόν στην οποία η ομάδα θα αγωνιστεί και πάλι στην Α1 Ερασιτεχνική, ενώ υπήρξαν και οι πρώτες σκέψεις για το θέμα του προπονητή.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, πρώτος στόχος είναι η παραμονή του Μπάμπη Σπυριδωνίδη (φωτ), ωστόσο η υπόθεση του νεαρού τεχνικού “κολλάει” στο γεγονός πως δεν διαθέτει δίπλωμα προπονητή, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε ζυμώσεις όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Από κει πέρα, η φιλοσοφία θα παραμείνει η ίδια παρά το γεγονός της αλλαγής κατηγορίας, με την εμπιστοσύνη σε νεαρά κυρίως παιδιά αλλά και τη σύμπραξη 4-5 έμπειρων παικτών που αναμένεται να λειτουργήσουν ως “οι ιθύνοντες νους” για το ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, είναι δεδομένη η βούληση των περισσότερων να παραμείνουν στην ομάδα ωστόσο σίγουρη θεωρείται η προσθήκη κυρίως νεαρών που θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected