Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η πέμπτη μεταγραφή, “μηχανή του γκολ” για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

12994574_998129506907301_1191004463539510547_n

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει περίπου 60 τέρματα τα τέσσερα τελευταία χρόνια με την Ομόνοια Σίνδου, ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Ο λόγος για τον Έλντι Νασούφι, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσει να φορά πράσινα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του συλλόγου από την Ημαθία.

Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην της Ομόνοιας, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Ακαδημία για να αγωνιστεί στα 19 του χρόνια στα μπαράζ ανόδου, σε μια χρονιά που σκόραρε 14 τέρματα και συνέχισε στο ίδιο επίπεδο τις επόμενες χρονιές έχοντας προπονητές τους κ.κ. Δημητριάδη, Μπέκα και Σακελλαρίδη.

Ο Έντι Νασούφι είναι η πέμπτη μεταγραφή του Μέγα Αλέξανδρου, μετά τους Ηλία Αθανασιάδη, Γιώργο Ποτουρίδη, Δήμο Συμπεθέρη και Χρήστο Ταταρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Έλντι Νασούφι (Eldi Nasufi) για την αγωνιστική περίοδο 2015/2016.

Ο γεννημένος στις 18 Ιουλίου του 1994 αγωνίζεται ως επιθετικός και προέρχεται από την παρουσία του επί τέσσερα χρόνια στην Ομόνοια Σίδνου της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου είχε συμπαίκτη τον Χρήστο Ταταρίδη.

Έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα βοηθήσει σημαντικά στην επίθεση της ομάδας.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου καλωσορίζει τον Έλντι και του εύχεται μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς και πολλές διακρίσεις!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected