Γ Εθνική / Τοπικά

Ανανεώσεις στον Τσικλητήρα Πύλου, αποχωρεί ο Νάτσης

imageΑνανεώσεων συνέχεια στον Τσικλητήρα Πύλου με τον βασικό κορμό να παραμένει στην ομάδα.

Έτσι, μετά το κεντρικό δίδυμο Μπίζος, Μπαστακός μένουν και την νέα αγωνιστική χρονιά οι Γιώργος Γραμματικόπουλος, Τόνι Χοτζάι, Σωτήρης Τσάτσος και Γιώργος Κυριαζόπουλος.

Τέσσερις παίκτες που και αυτοί με την σειρά τους έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει η Πύλος την άνοδο στην Γ Εθνική.

Σύμφωνα με το taklin.gr, από κει και πέρα, σήμερα υπάρχει ραντεβού με τον Δημήτρη Μικελάτο με το κλίμα να έχει αλλάξει ήδη και τελικά ο έμπειρος επιθετικός να παραμένει και αυτός. Στην συνέχεια και εντός της εβδομάδας θα γίνουν συζητήσεις με τους Μίντζηρα, Δούνια, Διακουμή, Νάτση Τσώνη, Ανταλή, Σίνου, Μουράτη και Κακαλέτρη.

Τέλος, μεταγραφικά υπάρχουν προχωρημένες επαφές με παίκτες από Β και Γ Εθνική αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.

13325711_10206547165978578_2338008428406646078_nΘύμιος Νάτσης «Φεύγω από τον Τσικλητήρα Πύλου»

Παρελθόν από τον Τσικλητήρα Πύλου αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Θύμιος Νάτσης που ανακοίνωσε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook την αποχώρηση του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

«Όλα τα άσχημα όπως και τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι δρόμοι με τον Τσικλητήρα Πύλου χωρίζουν μετά από 1.50 χρόνο άκρως επιτυχημένο κατακτώντας τα πάντα.

Με τη διοίκηση δεν θα μπω σε διαδικασία συζητήσεων ούτε από το τηλέφωνο και τους λόγους τους γνωρίζουν στην περιοχή της Πύλου πολύ καλά.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της περιοχής που με αγάπησε και πρόσφερε στην ομάδα τα μέγιστα γιατί χωρίς αυτούς ο Τσικλητήρας Πύλου θα είχε διαλύσει.

Καλή δύναμη και συνέχεια στα παιδιά που θα συνεχίσουν και μακάρι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της για τη νέα σεζόν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected