Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχωρεί από τη Ρόδο ο Σάκης Γκόγκας

gkogkas_diloseisΠαρελθόν από την ομάδα της Ρόδου αποτελεί ο Σάκης Γκόγκας.

Όπως αναφέρει το news12, ο έμπειρος επιθετικός αν και πριν από λίγο καιρό είχε δεχθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του, τελικά άλλαξε γνώμη και ζήτησε να αποδεσμευτεί από τους «πράσινους», όπως και έγινε.

Ο Γκόγκας είναι και επίσημα ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «ελάφια» αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με το Σάκη Γκόγκα και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα φάση της σταδιοδρομίας του».

Στην έξοδο και ο Αξιώτης;

Η κατάσταση στον «γάμο»  της Ρόδου με τον Λάκη Αξιώτη μετά το τέλος του πρωταθλήματος και των αγώνων μπαράζ που έφεραν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, δεν είναι και τόσο ρόδινη,

Ο έμπειρος μέσος συνέβαλε σημαντικά στην πορεία των «ελαφιών» στο πρωτάθλημα και αυτό το γνωρίζουν καλά στην διοίκηση της ομάδας. Ωστόσο πληροφορίες του news12 από το περιβάλλον του έμπειρου ποδοσφαιριστή, αναφέρουν πως υπάρχει μια σχετική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, που αν δεν γεφυρωθεί, ίσως η διαφωνία να οδηγήσει σε διαζύγιο.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα καθώς ο Αξιώτης αναμένεται να συναντηθεί με την διοίκηση για να συζητήσουν εκ νέου την κατάσταση και  να βρεθεί λύση στην διαφωνία που υφίσταται. Σε αναμονή λοιπόν για να γίνει γνωστό αν ο παίκτης των «ελαφιών» θα φορά και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την πράσινη φανέλα η όχι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected