Κατηγορίες
Super League 1

Φάνης Τουντζιάρης : “Που είναι τα λεφτά από τον Βέλλιο;”

tountziaris-665x363

To καμπανάκι του κινδύνου για όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή, «χτύπησε» με δηλώσεις του ο Φάνης Τουτζιάρης.

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Όλα είναι παγωμένα στον Ηρακλή όπως βλέπουμε. Ο Παπαθανασάκης είναι εκτός Θεσσαλονίκης και έχει βάλει τον δικηγόρο του. Χωρίς χρήματα δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα.

Έγινε η μεταγραφή του Βέλλιου, δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση και το ερώτημα είναι πόσο πουλήθηκε ο Βέλλιος; Πότε θα έρθει το ποσό και αν θα έρθει.

Ο Παπαθανασάκης πρέπει να βγει να μιλήσει τι θα γίνει με τον Ηρακλή.  Τώρα έφερε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρουμε καν. Μακάρι να έχει τα λεφτά και να βοηθήσει τον Ηρακλή.

Όλα ωραία για την προετοιμασία, αλλά πρέπει να λυθούν τα προβλήματα εδώ ακόμα και με παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα. Σταματήσαμε να περιμένουμε μεταγραφές και κοιτάμε τι θα γίνει με τους ήδη υπάρχοντες. Τι θα γίνει με Λεοζίνιο, Μπουκουβάλα,  Χουάντερσον. Χωρίς τη ρευστότητα δε γίνεται τίποτα.

Έχει τώρα 20 μέρες από τότε που συναντηθήκαμε και δεν έχει γίνει τίποτα. Είχα συζητήσεις αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορείς να μπεις σε μια ομάδα σε μια εταιρία έτσι αυτόνομα αν δεν πάρεις την άδεια από τον ιδιοκτήτη. Νομίζω ότι κατάλαβε πολύ καλά τι θέλαμε να κάνουμε. Εγώ του διευκρίνισα ότι πρέπει να αποτραβηχτεί και να παραμείνει ιδιοκτήτης».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected