Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε δύο τερματοφύλακες ο Ερμής Ζωνιανών!

1939785_10152221644249637_1013957824_oΜε τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών θα αγωνίζονται τη φετινή σεζόν οι Μιχάλης Ζερβός και Γιώργος Κόλλιας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr οι δύο ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Σύμφωνα με το grandsport, ποδοσφαιριστής του Ερμή Ζωνιανών θα είναι την ερχόμενη χρονιά ο Γιώργος Κόλλιας ο οποίος επιστρέφει στην Κρήτη αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ερμή Ζωναιανών. Ο 23χρονος «πορτιέρο» έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Παναργειακό. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Παιανία και τον Παναθηναϊκό, και μαζί με τους Στέφανο Καπίνο και Αλέξανδρο Ταμπάκη ήταν μέλος της «golden team» του «τριφυλλιού».

Από την άλλη ο Μιχάλης Ζερβός επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο 22χρονος πορτιέρο έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, ΠΑΟ Κρουσώνα, Χερσόνησο, Ασίτες. Να σημειωθεί πως τη περυσινή σεζόν ο νεαρός γκολκίπερ, ήταν από τους βασικούς πυλώνες των Ασιτών, πραγματοποιώντας μια ικανοποιητική σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μιχάλης Ζερβός και Γιώργος Κόλλιας ήταν ξανά συμπαίκτες στον ΠΑΟ Κρουσώνα τη σεζόν 2013 – 2014.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected