Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Χάποελ αντίπαλος του Ολυμπιακού, πρόκριση για ΑΠΟΕΛ (vid)

1c28a5fe-9e5d-4b75-901e-88e2e6afce9fΗ Χάποελ Μπερ Σεβά πήρε ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στη Μολδαβία απέναντι στη Σέριφ Τίρασπολ κι έτσι, μετά το 3-2 του πρώτου ματς στο Ισραήλ, εξασφάλισε την πρόκρισή της στην Γ’ προκριματική φάση του Champions League όπου την περιμένει ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει το SDNA, μετά από ένα… απελπιστικά κακό ματς στην Υπερδνειστερία, η πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Σέριφ Τίρασπολ και η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Μπερ Σεβά έμειναν σε ένα απόλυτα φυσιολογικό βάσει της εικόνας του 90λεπτου 0-0. Έτσι, μετά το… επεισοδιακό 3-2 του πρώτου αγώνα με τη Χάποελ να κερδίζει 3 πέναλτι και τη Σέριφ να μένει με 10 παίκτες από το πρώτο μισάωρο, το αποψινό (σ.σ. 19/7) αποτέλεσμα δίνει στους Ισραηλινούς το εισιτήριο για την Γ’ προκριματική φάση του Champions League.

Όπως είναι γνωστό από την κλήρωση της περασμένης Παρασκευής, η ομάδα που θα περνούσε από αυτό το ζευγάρι θα «έπεφτε» πάνω στον Ολυμπιακό. Ως εκ τούτου, στην φετινή προσπάθειά τους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League μέσα από δύο προκριματικούς γύρους (σ.σ. έπονται τα play-off), οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους ομάδα από το Ισραήλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά τη Μακάμπι Χάιφα (2002-03) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2010-11).

Η πρωταθλήτρια Κύπρου επικράτησε στον επαναληπτικό του «ΓΣΠ» με 3-0 της ουαλικής TNS και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου τον περιμένει η Ρόζενμποργκ.

https://www.youtube.com/watch?v=6ijPkmBQYAw

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected