Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η ενίσχυση ξεκινά από τον “άσο” για τον Κεραυνό Επισκοπής!

DSCN0158

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκινά τις μεταγραφές του ο Κεραυνός Επισκοπής!

Η διοίκηση της ομάδας συναντήθηκε πριν λίγα λεπτά σε γνωστό καφέ της Βέροιας με τον Σπύρο Σταματέλο και συμφώνησαν για συνεργασία την επόμενη σεζόν!

Ο 31χρονος πορτιέρο αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΣ Ειρηνούπολης, με τον οποίο κατέγραψε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θεωρείται από τα “hot” ονόματα των καλοκαιρινών μεταγραφικών περιόδων, όντας πάντα στο προσκήνιο για τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΦΑΣ Νάουσα, Μακροχώρι (Γ Εθνική), Ναυπακτιακό (Γ Εθνική), Οδυσσέα Νυδρίου, Τυλυκράτη Λευκάδας, ΑΟ Θήβας, Μεσσηνιακό (Γ Εθνική) και Αστέρα Αρφαρών.

Με την απόκτηση του Σταματέλου, οι “κοκκινόμαυροι” ξεκινούν μια σειρά από σημαντικές προσθήκες, που θα ενισχύσουν το ρόστερ και θα το καταστήσουν (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των ιθυνόντων) μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στο νέο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στο SportsUp αμέσως μετά την οριστική συμφωνία και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους ανθρώπους του Κεραυνού.

Αναλυτικά :

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του Κεραυνού Επισκοπής. Φάνηκε εξ αρχής πως το πλάνο διοίκησης και προπονητή είναι κάτι παραπάνω από φιλόδοξο και μόνο το γεγονός πως ξεκινά η ενίσχυση από το πρόσωπο μου, μου δημιουργεί μια ξεχωριστή ικανοποίηση αλλά και ευθύνη βεβαίως. Έχω συνηθίσει όμως να αγωνίζομαι για τη διάκριση, είμαι πεπεισμένος πως με την ενίσχυση που θα επιχειρήσει η διοίκηση, θα δημιουργήσουμε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό υπόλοιπο ξεκούρασης μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν να πετύχουμε τους στόχους μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected