Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Και τρίτος τερματοφύλακας στο ρόστερ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

19412_1022077031137650_2906377480578591573_nΜετά την απόκτηση του Γιώργο Κασαπίδη και την ανανέωση του Σταύρου Κίτσου, η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου προχώρησαν σε μία ακόμη προσθήκη τερματοφύλακα.

Ο λόγος για τον Αντώνη Καζεπίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από μία σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε στον ιστορικό Κιλκισιακό και συγκεκριμένα στην Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς. Κατέγραψε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και κατάφερε μάλιστα να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια!

O 21χρονος πορτιέρο πήρε πολλές και σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενος στους “βυσσινί”, ενώ παλαιότερα έχει φορέσει τη φανέλα των Αχιλλέα Νάουσας, ΦΑΣ Νάουσα και Ακαδημία Νάουσας.

Ευχαριστήριο του Αντώνη Καζεπίδη στον Κιλκισιακό

Με δηλώσεις του στο SportsUp, ο νεαρός τερματοφύλακας θέλησε να απευθύνει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους του Κιλκισιακού.

Αναλυτικά :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο, το ΔΣ και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στον Κιλκισιακό. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της ιστορικής ομάδας, ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Εύχομαι στον σύλλογο να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει, κάτι για το οποίο προσωπικά είμαι σίγουρος γιατί ο Κιλκισιακός έχει βαριά φανέλα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected