Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε και Κούνα η Θύελλα Ραφήνας, στην Προοδευτική ο Τσαφταρίδης

kounasΑκόμη έναν ποδοσφαιριστή ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της η Θύελλα Ραφήνας δίνοντας μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες λύσεις στον Πέτρο Τσιγκούλη. 

Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Άγγελος Κούνας.

Ο 22χρονος μέσος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Παλληνιακό εξαργυρώνοντας την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε.Ο Κούνας αποτελεί προϊόν του συλλόγου από την Παλλήνη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει την ευκαιρία από τον Πέτρο Τσιγκούλη και τους συνεργάτες του.

tsaftaridis

Νέα μεταγραφή για την Προοδευτική, καθώς απέκτησε τον 25χρονο δεξιό αμυντικό Γιώργο Τσαφταρίδη που αγωνιζόταν την χρονιά που πέρασε στον Ιωνικό.

Ο ικανότατος άσος έχει παίξει επίσης σε Αστέρα Βάρης, Δόξα Βύρωνα, Χαραυγιακό και Αθηναϊκό.

Σύμφωνα με το stoplekto, αυτή είναι η δέκατη μεταγραφή για τους «βυσσινί».

Έχουν αποκτηθεί  επίσης οι τερματοφύλακες Γιάννης Μπαντίκος (από τον Πανελευσινιακό), Φανούρης Παγώνης από την Δόξα Πειραιά, οι κεντρικοί αμυντικοί Γιάννης Λαζούρας (από την Τριγλία), Θόδωρος Κόντι (από τη Γλυφάδα), ο μεσοαμυντικός Γιώργος Πέππας (από τον Οπούντιο Μαρτίνου), ο μέσος Χρήστος Αριανούτσος (από τον Ατρόμητο Πειραιά), οι μεσοεπιθετικοί  Νίκος Λέκκας (από τη Ζάκυνθο), Σωτήρης Κρίστο (από τον Ηρακλή Ψαχνών) και Παναγιώτης Μανιδάκης από τον Ρούβα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected