Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχωρήσεις σε Εθνικό και Ηλυσιακό

cf80ceb1cebfceba-ceb5ceb8cebdceb9cebacebfcf83-cf80ceb5ceb9cf81ceb1ceb9cf89cf836-640x420Δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά για λογαριασμό του Εθνικού ο Αλέξανδρος Σούφλας.

Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια με την “κυανόλευκη” φανέλα και πέρσι είχε 25 συμμετοχές και 12 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Μετά από τρία χρόνια παρουσία του, με τη φανέλα του Εθνικού μας, ο Αλέξανδρος Σούφλας αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο. Του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.”

tzortzis-2

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό δίνοντας συνέχεια στο κύμα των αποχωρήσεων.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τζώρτζη ο οποίος, σύμφωνα με το stoplekto, συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο Τζώρτζης τα τελευταία τέσσερα χρονια, με εξαίρεση το περσινό α” εξάμηνο όπου αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό και στο πρωτάθλημα της Football League, αποτέλεσε εκ των κορυφαίων για τους “κιτρινόμαυρους” συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων.

Ο ίδιος μάλιστα αποχαιρέτησε την ιστορική ομάδα μέσω ανάρτησης που έκανε στην επίσημη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και ανέφερε το εξής:

“Μετά από τέσσερα χρόνια η συνεργασία μου με την ομάδα τελείωσε (γιατί πέρυσι ήταν σαν να μην έφυγα). Όλα αυτά τα χρόνια έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της… Άλλες φορές το κατάφερα άλλες όχι! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο και τους παλαίμαχους για την στήριξη στην ομάδα αλλά και στο πρόσωπο μου! Μακάρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν κάτω από άλλες συνθήκες..”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected