Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μετά τη Δόξα Μανωλάδας και τον Εθνικό Αγιονερίου, ένα βήμα από την αποχώρηση και ο Παναργειακός!

52329_265698523553541_776849999_oΔυστυχώς, οι περιπτώσεις της Δόξας Μανωλάδας και του Εθνικού Αγιονερίου φαίνεται πως δεν θα είναι οι μόνες στη Γ Εθνική…

Η χθεσινή, 6η(!) κατά σειρά Γενική Συνέλευση είχε και πάλι αρνητική κατάληξη καθώς δεν κατέστη εφικτό να προκύψει διοίκηση που θα αναλάμβανε το δύσκολο ομολογουμένως έργο να “στηθεί” μια ομάδα μέσα σε λιγότερο από 5 μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής :

“Η τριμελής διοικούσα επιτροπή ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, πως δυστυχώς ούτε εχθές, στην 6η κατά σειρά γενική συνέλευση ορίστηκε νέα διοίκηση προκειμένου να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

Οι επιχειρηματίες της πόλης που εμφανίζονταν, σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου τοπικού site, έτοιμοι να διοικήσουν τον Παναργειακό, δεν εμφανίστηκαν ποτέ.. Δυστυχώς, παιχνίδια στην πλάτη της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του νομού. Όταν σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας είχαμε μιλήσει για διεστραμμένων μυαλά, κάποιοι μας είχαν παρεξηγήσει. Τώρα ίσως καταλάβουν και αυτοί.

Κάποιοι θέλουν τον Παναργειακό να βολοδέρνει στο τοπικό. Έχουν δύο ημέρες μπροστά τους για να οριστικοποιήσουν τη νίκη τους. Η διορία για υποβολή συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λήγει την Παρασκευή. Ο Παναργειακός κινδυνεύει για πρώτη φορά στην ιστορία του, να μην κατέβει να αγωνιστεί. Συγκαλούμε την τελευταία, πλέον, γενική συνέλευση την Τετάρτη 10/8 στις 20:00 στην αίθουσα του επιμελητηρίου προκειμένου να συγκροτηθεί διοίκηση. Καλούμε οποιονδήποτε θέλει να συνεχίσει να υπάρχει ο σύλλογος, να δηλώσει ‘παρών’. Καλούμε οποιονδήποτε θέλει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με κάθε τρόπο από κάποιο πόστο, να δηλώσει ‘παρών’.

Καλούμε τέλος, τους βουλευτές του νομού, τους αντιπεριφερειάρχες (Αργολίδας και θεματικούς) και τη δημοτική αρχή του Δήμου μας, να δηλώσουν και αυτοί ‘παρών’ και να ανακοινώσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν τον Παναργειακό μας.

Η ομάδα είναι και με τα δύο πόδια στο γκρεμό, ας αναλάβει ο καθένας μας την ευθύνη του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected