Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ακόμη πιο δυνατός διοικητικά ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!

Την προσθήκη τεσσάρων ακόμη μελών στη διοίκηση ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αποδεικνύοντας πως φέτος παρουσιάζεται ακόμη πιο ισχυρός και στον τομέα αυτό.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για τη μεγάλη ομολογουμένως προσπάθεια της διοίκησης για τη φροντίδα του Δημοτικού Γηπέδου Βρυσακίου, που όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, είναι κάτι παραπάνω από αξιομνημόνευτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας συνεχίζει δυναμικά εφαρμόζοντας πλήρως το πλάνο της διοίκησης για δυνάμωση σε ολα τα επίπεδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αφού ενίσχυσε την ομάδα με πάνω απο 10 έμπειρους ποδοσφαιριστες, συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό συζητώντας και με άλλους ποδοσφαιριστες σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή της ομάδος Μ. Πετριδη

Στο επίπεδο των τεχνολογικών εγκαταστασεων η διοίκηση της ομάδας αναμόρφωσε πλήρως το γήπεδο του Βρυσακίου δημιουργώντας ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο όμοιο με ομάδων επαγγελματικων κατηγοριών.

Στον διοικητικό τομέα ανακοινώνει της προσθήκη τεσσάρων νέων μελών στο ΔΣ του συλλόγου των κυρίων

ΜΠΟΥΚΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ
ΚΙΤΣΑ ΚΩΣΤΑ
ΛΑΔΑ ΛΑΜΠΡΟ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΤΑΚΗ

Τελος η διοίκηση θα επιθυμούσε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο πως η προσπάθεια για έναν δυνατό σε ολα τα επίπεδα ΠΑΟΚ συνεχίζεται ενώ σύντομα θα εχει και νεα ευχάριστα νεα να ανακοινώσει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected