Football League - Μεταγραφές

Ο Σμίλτος δεν ήταν ο μόνος σήμερα για την Αναγέννηση Καρδίτσας!

b18a6d5d335b8da6db36347699185051Παίκτες της Αναγέννησης και επισήμως είναι οι Γιώργος Σμίλτος, Δημήτρης Πρίφτης, Θωμάς Μυριγώτης και Ηλίας Καραγιάννης

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές πέρασαν νωρίς το μεσημέρι από τα γραφεία της ομάδας και υπέγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας τους, βγάζοντας παράλληλα τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μεταγραφή Σμίλτου ίσως να μην είναι η τελευταία, καθώς αναμένεται μία ακόμη ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Σμίλτος (24 ετών, μέσος) μεταγράφηκε από τον Κισσαμικό, ο Δημήτρης Πρίφτης (25 ετών, τερματοφύλακας) από τα Χανιά, ο Θωμάς Μυργιώτης (24 ετών, επιθετικός) από τον Πύρασο και ο Ηλίας Καραγιάννης (25 ετών, μέσος) από τον Δωτιέα Αγιάς.

Τέλος, το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού για την ομάδα της Καρδίτσας είναι στο φιλικό με τον Ατρόμητο στον Παλαμά που θα γίνει την Παρασκευή (12/8) και το δεύτερο στο μεγάλο διεθνές φιλικό του Σαββάτου (13/8) στο Δημοτικό Στάδιο με την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected