Αθλήματα

Στη Λιθουανία η Εθνική Εφήβων

20160724_121347Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Άργος η Εθνική Εφήβων, η οποία αύριο στις 15:00 αναχωρεί αεροπορικώς μέσω Κιέβου με προορισμό το Κάουνας της Λιθουανίας, όπου και θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το διάστημα 15-21 Αυγούστου.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στο 2ο όμιλο τις Αυστρία, Ισραήλ και Λιθουανία με τους δύο πρώτους να προκρίνονται στην ημιτελική φάση και τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται για τις θέσεις 5-8.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Η προετοιμασία κύλησε ομαλά. Παίξαμε δύο φιλικά με τον Διομήδη και είχαμε μία νίκη και μία ήττα. Δουλέψαμε στις ειδικές καταστάσεις, στους νέους κανονισμούς και στην τακτική.
Είμαι ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό. Δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά βρήκαμε χημεία. Πηγαίνουμε με χαμηλό προφίλ, θέλουμε να έχουμε συγκέντρωση. Μετά θα μπούμε στην διαδικασία σύγκρισης με τους αντιπάλους. Δικός μας στόχος είναι η ομάδα να αποδώσει το καλύτερο βάσει τις δυνατότητές της».

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, ενώ σε αυτή εκτός από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Δημήτρη Δημητρούλια, Δημήτρη Μασλαρινό και τον φυσιοθεραπευτή Παύλο Καλαβάζη, μετέχουν επίσης οι παρακάτω 17 αθλητές που ακολούθησαν την προετοιμασία στο Άργος και είναι οι: Παπαδόπουλος, Μαντζόπουλος, Τσακουρίδης, Ασβεστάς, Σαλαπάτας, Νικολούτσος (Πανελλήνιος), Δεληζάνος, Μπέτζιος, Λιάπης (Φοίβος), Λιόλιος, Καραμπουρνιώτης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Ανθομελίδης, Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος), Στίγκας (ΧΑΝΘ), Κολλύρης (Δούκας), Τότος (ΓΑΣ Καματερού)

Το πρόγραμμα της Εθνικής Εφήβων

Δευτέρα 15 Αυγούστου
17:00 Αυστρία- Ελλάδα

Τρίτη 16 Αυγούστου
17:00 Ελλάδα- Ισραήλ

Πέμπτη 18 Αυγούστου
19:00 Ελλάδα- Λιθουανία

Σάββατο 20 Αυγούστου
Ημιτελικά και θέσεις 5-8

Κυριακή 21 Αυγούστου
Τελικοί και θέσεις 5-8

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected