Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Πύδνα Κίτρους 0-1

1kytpioyΦιλική ήττα με 0-1 από την Πύδνα Κίτρους, που δείχνει ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσει, γνώρισε ο Ρήγας Φεραίος στο Βελεστίνο. Την πρώτη του ολιγόλεπτη συμμετοχή έκανε και ο Κυπτίου.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη μπήκε δυνατά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 20λεπτο, χάνοντας μία καλή ευκαιρία με σουτ του Γκίκα πάνω από τα δοκάρια, ωστόσο στο 26’ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά ο Στεφανίδης έπειτα από σέντρα του Ραπτόπουλου (0-1). Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, αφού στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα.

Πάντως στην επανάληψη η αλήθεια είναι ότι η Πύδνα δημιούργησε τις προϋποθέσεις να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ περισσότερες φορές και ήταν καλύτερη των γηπεδούχων, που φάνηκαν μόνο στο 62’, όταν ο Βουραζέρης με το στήθος και αιφνιδιαζόμενος μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Από την άλλη η ομάδα της Πιερίας απέτυχε να κάνει το 0-2 στο 50’ (σουτ Ν. Κυπαρίσση με το δεξί μετά από λάθος της άμυνας λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι), στο 72’ (από την πλάγια δεξιά γραμμή της περιοχής και σε κενή εστία, αφού ο Παπαγιάννης είχε κάνει άστοχη έξοδο, ο Γελαδάρης αστόχησε), στο 81’ (ο Γ. Κυπαρίσσης προ κενής εστίας έπιασε περισσότερο αέρα στο πλασέ που έκανε), στο 83’ (ο Γελαδάρης ανάγκασε τον Παπαγιάννη σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ) και στο 90’ (πάλι ο Γελαδάρης πήρε την παράλληλη πάσα πάρε-βάλε από τον Μπαλή, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ είχε όλη την εστία άδεια μπροστά του).

Σίγουρα ο Ρήγας Φεραίος με έναν πιο έτοιμο Κυπτίου, χωρίς τις απουσίες των Σέττου, Χατζή, Δημητρίου και Γκάγκα και φυσικά του Γ. Ζαχαράκη, που θα χρειαστεί χρόνο να βρεθεί στο επίπεδο των συμπαικτών του, θα είναι διαφορετικός.

Συνθέσεις

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (4-4-2): Κεφαλάς (30’ Τσουμπέκος-51΄Παπαγιάννης-89’Τσιότρας) -Χατζηαθανασίου (82’ Ράπτης), Βουραζέρης (85’ Μπομπότης), Μπόρας, Σπαθής-Αλεξίου (82’ Κυπτίου), Χίσα (46’ Λάμπρου), Γεωργατζής (69’ Χύσα-89’ Σταμάτης), Γκίκας (63’ Μπακάλης), Τζοβάρας (46’ Γουτούλης), Τσελεπής (69’ Τζοβάρας-89’ Αραμπατζής)

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: Παπατολίκας (30’ Αλυσανδράτος-87’ Κούζας), Λαζαρίδης (46’ Γελαδάρης), Ραπτόπουλος (46’ Λάντι Κόλα), Κοντσίδης (46’ Ανδρικόπουλος), Τζημογιάννης, Πετρουζέλλης, Δήμας (46’ Μπαλής), Παυλίδης (46’ Ν. Κυπαρίσσης), Μακράκης (46’ Γ. Κυπαρίσσης), Κατσιαμήτας (46’ Καραγκούνης), Στεφανίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected