Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Οι 6+1 μεταγραφές της Νέας Γενεάς Νικομήδειας που είναι έτοιμη για μια νέα πρόκληση!

DSCN0063

Σημαντική εκ των πραγμάτων η ενίσχυση στη Νέα Γενεά Νικομήδειας και τρανό παράδειγμα για το συγκεκριμένο γεγονός, οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά!

Εκτός όμως από τις σπουδαίες προσθήκες αλλά και τις σημαντικές ανανεώσεις, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί η παρουσία του Γιώργου Ευτυριάδη στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”. Λάτρης της πειθαρχίας ο ίδιος και με μεγάλη βεβαίως εμπειρία από τους αγωνιστικούς χώρους, έχει επιφέρει μια νέα πνοή στην ομάδα και μάλιστα, την ίδια φιλοσοφία προσπαθεί να περάσει και στους νεότερους, έχοντας αναλάβει προσωπικά την προπόνηση του μικρού τμήματος.

Η διοίκησης του συλλόγου, με επικεφαλής και φέτος τον Κώστα Παρασκευαΐδη έχει δημιουργήσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά, δείχνοντας αρχικά τεράστιο ζήλο για την ομάδα και στη συνέχεια ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα, ώστε όλα να δουλεύουν ρολόι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι παίκτες που ενίσχυσαν φέτος την προσπάθεια της Νέας Γενεάς προέρχονται ως επί τω πλείστον από ανώτερη κατηγορία κι αν όχι, σίγουρα έχουν παραστάσεις τουλάχιστον από την Α1 Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά τα νέα αποκτήματα :

Νίκος Δημοσθένους, 28/09/1989, μέσος από το Μακροχώρι

Μιχάλης Τσιφλίδης (φωτ), 20/01/1991, αμυντικός από το Μακροχώρι

Μιχάλης Οβεζίκογλου, 10/01/1980, τερματοφύλακας από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Τηλέμαχος Τσιάμπας, 09/02/1988, μέσος από τον Φίλιππο Μέσης

Κώστας Τσιάμπας, 27/06/1985, αμυντικός από τον ΜΑΣ Βεργίνας

Στράτος Καλτσάς, 13/07/1995, μέσος από την Ακαδημία Βέροιας

Παναγιώτης Δούκας, 18/10/1990, μέσος από τον ΠΑΟ Παλατίτσια

*ο τελευταίος έχει αποσπάσει ελευθέρας, απομένει το τυπικό με το δελτίο.

Παράλληλα, στην ομάδα έμειναν οι Συμεωνίδης, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Καϊογλίδης, Καρίπογλου, Κώστας Παπαδόπουλος αλλά και ο άτυχος Πασχάλης Αγιαννίτης, που τραυματίστηκε στον ώμο και θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα, ενώ έχουν αποχωρήσει ο Αντώνης Ιατρόπουλος, ο Μιχάλης Γιάννου που μεταγράφηκε στον Φίλιππο Μέσης και ο Τάσος Κουκλανιώτης, που θα αγωνιστεί φέτος στον ΑΣ Πατρίδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected