Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Αντί για Χανιά, ΟΦΗ ο Αντουκόρ!

antoykor2Στην Κρήτη βρίσκεται ο 23χρονος Γκανέζος μέσος Χουακίμ Αντουκόρ, ο οποίος ήρθε στο νησί για να υπογράψει και να ενταχθεί στον ΑΟΧανιά, όμως … την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή δείχνει να καταλήγει στον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με το grandsport.gr, ο γεννημένος στις 2 Μαΐου 1993 ποδοσφαιριστής, είχε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες τον ΑΟΧανιά και όπως τονίζουν οι ίδιοι είχε κανονίσει να έρθει για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές. Παρόλα αυτά, πάντα βάσει των όσων πηγάζουν από τη χανιώτικη ομάδα, ο παίκτης δεν κατέληξε στην ομάδα τους, καθώς έδειξε ενδιαφέρον για αυτόν και ο ΟΦΗ, τον οποίο και τελικά προτίμησε.

Ο Χοακίμ Αντουκόρ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πάρμα στην Γκάνα και στη συνέχεια έπαιξε στην Έμιρεϊτς Σπόρτινγκ Κλαμπ της πατρίδας του.

Τον Ιούλιο του 2011 δόθηκε δανεικός στη σουηδική Γκέφλε και το 2012 αποκτήθηκε κανονικά. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πορτογαλία και την Τροφένσε και το 2015 μετακόμισε στη Γ’ Γαλλίας για την Μπεζιέ.

Με τη Μπεζιέ ο Γκανέζος μέσος είχε 23 συμμετοχές κι ένα γκολ. Επίσης ο Αντουκόρ έπαιξε με την ολυμπιακή ομάδα της Γκάνας στο προολυμπιακό τουρνουά, έχοντας 2 συμμετοχές. Αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ, αλλά και ω κεντρικός μέσος.

Προς το παρών από την επίσημη πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ δεν υπάρχει επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση, με τις διαρροές πάντως να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Αντουκόρ και υπογραφές μέσα στις επόμενες ώρες…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected