Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Μακεδόνας Βέροιας 4-1 (photos+vid)

DSCN9988

Καλύτερος και πιο αποτελεσματικός ο Ατρόμητος Διαβατού, που στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν είχε όρεξη και διάθεση στο παιχνίδι του, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρου Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη (ο βοηθός προπονητή του Γιάννη Κερλίδη στον Καμπανιακό βρέθηκε στον πάγκο ωστόσο δεν είναι ακόμη επίσημα τεχνικός των “κυανολεύκων”) είχε εγκλωβιστεί για 44 λεπτά τόσο από την αστοχία της όσο και από την αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, όταν ο Λιλιόπουλος ανατράπηκε από τον αντίπαλο του και ο Κώστας Παγγούρας σημείωσε το πρώτο τέρμα της σεζόν για τον Ατρόμητο.

Στη φάση αυτή, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του δεύτερου βοηθού κ. Αργυρίου, ο οποίος υποστήριξε πως η ανατροπή έγινε εντός περιοχής, ωστόσο ο ρέφερι κ. Βρέσκας συμβουλεύτηκε τον βοηθό του και έδειξε την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος ήταν πιο εύστοχος και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και αρχικά με τον Παπαδόπουλο (55′) και στη συνέχεια με τους Ζερδαλή (63′) και Παγγούρα (πάλι από τα 11 βήματα στο 69′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η ομάδα του Φώτη Παπαδόπουλου μείωσε το σκορ στο 79′ χάρη σε τέρμα του Μανωλόπουλου.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ατρόμητο, το ερχόμενο Σάββατο (10/9) με αντίπαλο την Ποντιακή Νεολαία Αράχου στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού ενώ ο Μακεδόνας Βέροιας θα αγωνιστεί την Κυριακή 18/10 στη Ραχιά, με αντίπαλο την ΑΕΠ Βέροιας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Αργυρίου.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Συμεωνίδης, Μανιόπουλος, Κλάψης (73′ Μηνάς), Αρβανιτίδης, Λιλιόπουλος, Μουρατίδης, Παγγούρας, Συμεωνίδης (70′ Ντουραχίδης), Δαλήγκαρος, Ζερδαλής, Παπαδόπουλος.

Μακεδόνας Βέροιας : Τότσκας, Τάφα (85′ Γκέκας), Καβουνόπουλος, Σακαλής (82′ Μπουρδάνος), Δουΐτσης, Μπράκα, Μανωλόπουλος, Μπάτσιος, Πρόιος, Κουλούσης, Δρόσης (73′ Χατζηαντωνίου).

*ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected